Wang Kun

„Viața este ca pokerul, devine mai bună doar cu o învățare constantă.”

Performanțe

Performanțe

  • Locul 2 în 2020 TJPT Omaha Championship
  • Locul 2 în 2020 CPG Elite Invitational
  • Campion în 2018 TPC season 4 Main Event

Wang Kun este un jucător profesionist de poker originar din Xi'an, China. Având peste 16 ani de experiență în joc, este considerat unul dintre cei mai experimentați jucători de Texas Hold'em din țara sa. Este foarte abil la toate stilurile de poker, dar excelează în special la short deck.

Wang Kun și-a trecut în palmares mai multe succese la turneele live de-a lungul carierei sale. Printre rezultatele sale notabile se numără locul 2 ocupat în cadrul TJPT Omaha Championship 2020, poziție pe care s-a clasat și la CPG Elite Invitational 2020.

De asemenea, el a ieșit campion al Main Eventului din sezonul 4 Tiger Poker Cup 2018. În plus, a avut o clasare foarte bună în evenimentul ¥ 2.200 No Limit Hold'em - Runner Runner Member Cup din cadrul 2019 Tiger Poker Cup Grand Finale de la Beijing.

De-a lungul carierei sale, Wang Kun și-a dedicat timpul promovării și dezvoltării pokerului în China. Și-a luat rolul atât de în serios, încât și-a asumat și va continua să își asume rolul de profesor pentru a-i ajuta pe alții să învețe jocul și să își îmbunătățească abilitățile. El este recunoscător pentru oportunitatea de a comunica și de a învăța de la cei mai buni jucători din lume, datorită parteneriatului său cu PlayGG.

Dacă ești în căutarea unei provocări și dorești să îți testezi abilitățile împotriva unuia dintre cei mai buni jucători de poker din China, Wang Kun este jucătorul cu care trebuie să te confrunți. El caută mereu jucători noi pe care să îi înfrunte la mesele de short deck și este fericit să își împărtășească cunoștințele și experiența cu oricine dorește să își îmbunătățească jocul.

Așa că vino și caută-l pe PlayGG și află dacă deții ceea ce este necesar pentru a-l învinge la jocul care l-a făcut cunoscut!