Despre noi

Cea Mai Mare Cameră De Poker Din Lume

 

GGPoker s-a lansat în 2017, creat în totalitate de o echipă experimentată de jucători de poker care iubesc jocul cu adevărat. Viziunea noastră este de a ne asigura că jucătorii noștri se distrează cel mai mult la noi, decât în altă parte – facem pokerul din nou să fie distractiv!

Vrem să aducem experiențe noi, incitante dar cel mai mult ne dorim ca acestea să fie distractive pentru jucătorii noștri; știm de ce pokerul este îndrăgit de milioane de oameni, dar avem și experiența de a observa și îmbunătăți jocurile noastre preferate pentru a le aduce în ton cu lumea modernă.

GGPoker oferă un format incitant jocurilor și funcții ale software-ului pe care nu le poți găsi nicăieri, concentrându-ne în mod special să oferim sesiuni de joc pline de acțiune celor care au un stil de viață intens.

Experiența GGPoker este adusă în România în exclusivitate de către PlayGG.

Poker Software de Ultimă Generație

Software-ul PlayGG este optimizat pentru jocul pe mobil și tabletă, făcând utilizarea aplicației o plăcere oricând și oriunde doriți să joci poker online. Aplicația este construită de la zero, fiind orientată înspre distracție și corectitudine, oferind funcții de ultimă generație care fac jocul de poker pe PlayGG să fie o experiență incitantă plină de acțiune.

Siguranță și Securitate

PlayGG facilitează depunerile în mod ușor și în siguranță în întreaga lume, având la dispoziție o plajă largă de metode de plată ce asigură jucătorilor accesul rapid la jocurile de poker pe bani reali. Informațiile contului sunt în siguranță la PlayGG, software-ul platformei noastre primind certificarea ISO 27001 pentru siguranța datelor.

Joc Responsabil

PlayGG asigură cel mai sigur mediu de joc posibil, pentru a te bucura de jocurile tale preferate. Pentru mai multe informații, vizitează pagina de Joc Responsabil.

Echipa GG

PlayGG este reprezentat la mese de oameni cu adevărat remarcabili, începând cu cel mai cunoscut jucător al planetei, Daniel Negreanu, până la cei mai străluciți viitori jucători super-star. Dacă vrei să joci împotriva lor, tot ce ai de făcut este să te alături PlayGG, să intri la mese și să-ți cauți favoriții!

Date memorabile în istoria GGPoker