Chen GuangCheng

Golește-ți mintea, fii fără formă, ca apa. Apa poate curge sau se poate izbi, fii apă, prietene. - Bruce Lee

Performanțe

Performanțe

  • Campion în 2021 TPC season 1 Deepstack
  • Locul 2 în 2021 CQPT Challenge NLH
  • Locul 3 în 2021 CQPT Championship NLH

Chen Guang Cheng este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de poker din China. El este urmărit pe un cont de socializare de pe TikTok de peste 200.000 de fani. A câștigat mai multe evenimente interne și este considerat unul dintre cei mai buni jucători de turnee de poker din China. Cu ani de experiență la activ, el și-a demonstrat în mod constant abilitățile și talentul în turneele cu mize mari.

În mai 2015, a ocupat primul loc în evenimentul APPT Macau Warm-up, câștigând un premiu în valoare de $41.620. De asemenea, a avut o apariție de succes în Main Event-ul Doupai Cup în februarie 2018, unde a ocupat primul loc și a câștigat $133.128. În plus, s-a clasat al treilea în evenimentul APPT Macau Poker Cup's Baby Dragon, câștigând $58.431.

Dar Chen Guang Cheng nu este doar un jucător de poker abil, ci și un director de turnee desăvârșit. El a fost responsabil de organizarea unei varietăți de evenimente, demonstrându-și iscusința atât în jocul de poker, cât și în managementul evenimentelor. Abilitatea sa de a crea o experiență interesantă și plăcută pentru jucători, menținând în același timp evenimentul distractiv și captivant pentru spectatori, l-a făcut o figură căutată în lumea managementului de turnee de poker.

Fie că se află la cârma unui turneu sau participă la unul, Chen Guang Cheng continuă să aibă un impact de durată asupra jocului, iar prezența sa pe scena pokerului chinezesc nu poate fi negată.Și-a demonstrat în mod constant abilitățile și priceperea prin victoriile sale în turnee, prin iscusința organizării competițiilor și prin respectul pe care îl primește din partea colegilor și a concurenților săi.