Leon Hsu

„Poker înseamnă să te ridici mereu până când ajungi în frunte, indiferent de câte ori ești doborât.”

Performanțe

Performanțe

  • Locul 2 în 2019 APT Incheon, South Korea PLO
  • Campion în 2016 APPT Macau PLO
  • Campion în 2014 RED DRAGON PLO

Leon Hsu, originar din Taiwan, și-a început călătoria în poker în sălile de poker pline de viață din Skycity, Noua Zeelandă. Și-a dat seama rapid că jocul necesită mai multă îndemânare decât credea inițial și a început să învețe citind cărți clasice de poker, cum ar fi Small Stakes Hold'em: Winning Big with Expert Play and Super System. Aceste cunoștințe nou descoperite l-au ajutat să exceleze la clubul de poker local și i-au stârnit dragostea pentru acest joc.

De-a lungul anilor, Hsu a atins multe borne în poker, atât în circuitele live, cât și în cele online. Deține un număr impresionant de opt titluri la turnee live de Pot Limit Omaha și este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de PLO.

Totodată, Hsu a promovat în mod semnificativ pokerul în Asia ca reprezentant al unui popular reality show de poker în China, făcând streaming online cu analize live ale lui Libratus, o inteligență artificială care joacă poker împotriva oamenilor.

De-a lungul ultimilor ani, Hsu s-a dedicat turneelor live și a înregistrat un flux constant de încasări. În 2015, a ocupat locul 6 în cursa APPT Player of the Year și a avut o serie de rezultate notabile la turnee, inclusiv o victorie într-un eveniment Macau Poker Cup Deepstack și un loc 5 în Main Event-ul ANZPT. În plus, a câștigat un eveniment PLO la festivalul ACOP și a încheiat anul cu un loc 2 în evenimentul ACOP 6 max. Hsu continuă să-și facă un nume în lumea pokerului și este o forță de care trebuie să se țină cont atunci când se află la masa de joc.

În prezent, îl puteți găsi pe Hsu jucând Pot Limit Omaha pe PlayGG și călătorind în diverse orașe pentru turnee live. Este cunoscut pentru faptul că este unul dintre cei mai prietenoși jucători din comunitatea de poker și este întotdeauna bucuros să discute și să împărtășească părerile sale.