SnapCam

Cu funcția SnapCam de la PlayGG îți exprimi bucuria când ai câștigat un pot mare sau dezamăgirea când nu ți-a intrat nici măcar o singură carte, împărtășind trăirile cu ceilalți jucători de la masă! Arătă-le cum te simți – în 15 secunde.

Cum funcționează SnapCam

Pentru a înregistra un videoclip de până la 15 secunde, selectează simbolul verde SnapCam de pe masa de joc (lângă simbolurile de emoji și chatbox).

După ce ai finalizat înregistrarea, apasă pe butonul Trimitere pentru a o arăta celorlalți jucători de la masă. Arătă-le adversarilor cum te simți când ești bucuros, dezamăgit sau ai o părere care trebuie neapărat exprimată!

Mai multe informații despre SnapCam

  • Dispozitivul tău trebuie să aibă o cameră pentru a utiliza SnapCam. Există și posibilitatea de a înregistra audio dacă există microfon.
  • Jucătorii care au oprit chat-ul (activând opțiunea „Izolat”) nu vor putea să vizualizeze conținutul SnapCam

 

How to mute SnapCap image

 

  • Opțiunea SnapCam poate fi blocată la cerere din pagina de profil a fiecărui jucător

 

Block SnapCam via player profile image

 

  • Se pot încărca simultan până la patru videoclipuri SnapCam la o masă; dacă mai mult de patru jucători încearcă să urce videouri, al cincilea va fi pus în așteptare

Termeni și condiții

Difuzarea de conținut ofensator, cum ar fi imagini rasiste sau sexiste, nu este permisă, iar jucătorii nu au voie să utilizeze funcția SnapCam pentru a hărțui alte persoane. Dacă vezi că un jucător încalcă aceste reguli, contactează [email protected] și raportează evenimentul.

Jucătorii care utilizează abuziv SnapCam vor pierde accesul la această funcție, iar PlayGG poate lua măsuri suplimentare, în funcție de gravitatea situației.