PokerCraft

Parte importantă din experiența de joc PlayGG, PokerCraft ține evidența întregului tău parcurs la poker – orice joc poate fi redat în reluare, filtrat și analizat, indiferent de timpul petrecut la masă.

Odată încheiată, orice mână pe care o joci intră în baza de date PokerCraft. Informațiile vor fi apoi utilizate pentru a analiza și îmbunătăți jocul tău sau pentru a reveni la o sesiune notabilă de joc, pentru a identifica și salva momentele memorabile (Hand Moments) pe care apoi le poți împărtăși cu prietenii – de ce să nu încerci chiar astăzi?

În PokerCraft poți vizualiza orice sesiune de joc și ai acces la statistici prețioase, ce te vor ajuta să-ți analizezi jocul mult mai eficient decât doar din datele brute. Opțiunea PokerCraft poate fi accesată din aplicațiile PlayGG pentru mobil și desktop.

Selectează oricare din imaginile de mai jos pentru a afla mai multe despre funcțiile excelente și ușor de folosit ale PokerCraft.

Secțiunea „Prezentare generală”.

Este prima secțiune pe care o vezi când deschizi PokerCraft. Vei găsi aici informații generale despre progresul realizat și despre rezultatele tale.

Cronologia PokerCraft

Prima secțiune va afișa istoricul momentelor importante din activitatea ta recentă.

Tip de joc (Rush & Cash, Hold'em Omaha)

Secțiunea „Tip de joc” afișează statistici cumulative foarte utile, inclusiv stilul de joc sau chiar cât ești de norocos.

Istoricul jocurilor

Secțiunea „Istoricul jocurilor” îți permite să vizualizezi detalii despre fiecare mână din sesiunea/sesiunile de joc selectate pe care vrei să le analizezi. De aici, orice mână poate fi exportată ca Hand Moment, pentru a putea fi arătată mai departe via social media.

Câștig/pierdere

Secțiunea „Câștig/Pierdere” afișează profitul și pierderile tale de-a lungul timpului, iar a doua linie a graficului arată valoarea așteptată a mâinilor pe care le-ai jucat; ai fost norocos, ghinionist, sau ți-au venit cărțile conform așteptărilor?

Matricea cărților proprii

Secțiunea „Cărți proprii” arată o matrice a tuturor combinațiilor posibile și îți arată câștigul net total pentru fiecare mână pe care ai jucat-o.

Poziția la masă

Secțiunea „Poziție” afișează câștigul net din fiecare poziție de la masă, ceea ce îți permite să vezi cu ușurință pozițiile din care ești mai puternic.

Adversari

Secțiunea „Adversari” afișează câștigul tău net față de fiecare adversar în sesiunile pe care le-ai selectat. Barele roșii din stânga indică pierderi, iar barele albastre din dreapta indică profit.

All-In or Fold

Secțiunea „All-In or Fold” afișează statisticile tale la jocul exclusiv All-In or Fold.

Mâini memorabile

Fiecare mână pe care ai jucat-o vreodată poate fi accesată și exportată ca Mână memorabilă, prin PokerCraft. Captează toată adrenalina unei mâini într-o singură imagine, ce poate fi distribuită cu ușurință via social media!

Detalii & Limitări

  • Acest joc utilizează 1 pachet de 52 de cărți, iar pachetul este amestecat după fiecare mână.
  • Suma angajată pentru pot va rămâne în joc și în cazul deconectării.
  • Jucătorii PlayGG acceptă riscul deconectării de la internet, din cauza unor probleme de conexiune între dispozitivul (dispozitivele) acestora și servere, din cauza întârzierilor sau blocărilor sau din cauza altor probleme legate de dispozitivul (dispozitivele) jucătorilor și de modalitatea în care acestea accesează internetul.
  • În cazul în care întâmpini dificultăți, contactează serviciul de suport.