Smart HUD

Îți prezentăm Smart HUD, funcția exclusivă HUD oferită de PlayGG. Urmărește-ți rivalii, analizează istoricul întâlnirilor dintre voi și află care este stilul adversarilor cu care te confrunți, sau chiar care este propriul tău stil.

Disponibil gratuit pentru toți utilizatorii PlayGG, Smart HUD este o unealtă excelentă pentru a-ți îmbunătăți jocul, asigurând totodată condiții egale pentru toți jucătorii.

Cum funcționează caseta Smart HUD

Află statistici detaliate apăsând oriunde pe avatarul sau simbolul Smart HUD din dreptul unui jucător.

Jocurile cash

În jocurile cash, se afișează istoricul tău cu un anumit jucător, precum și cele mai mari trei mâini jucate împotriva jucătorului respectiv.

All-in or Fold

În AoF, analizează tendința adversarului de a merge all-in, totalul câștigurilor jackpot ale jucătorului, cele mai recente mâini jackpot și distribuția mâinilor sale.

Turnee

În timpul turneelor, caseta Smart HUD va afișa câștigurile totale ale unui jucător și locul ocupat în prezent în clasament.

Detalii și limitări

    • Acest joc utilizează 1 pachet de 52 de cărți, iar pachetul este amestecat după fiecare mână.
    • Suma angajată pentru pot va rămâne în joc și în cazul deconectării.
    • Jucătorii PlayGG acceptă riscul deconectării de la internet, din cauza unor probleme de conexiune între dispozitivul (dispozitivele) acestora și servere, din cauza întârzierilor sau blocărilor sau din cauza altor probleme legate de dispozitivul (dispozitivele) jucătorilor și de modalitatea în care acestea accesează internetul.

În cazul în care întâmpini dificultăți, contactează serviciul de suport.