Tipuri de turnee

Turnee garantate

Aceste turnee au un fond de premii garantat și anunțat în avans (de ex. 2.000$ garantați). Suma garantată va fi distribuită conform acestui angajament, chiar dacă valoarea buy-in-urilor colectate nu ajunge la valoarea garantată.

Te rugăm să reții că în turneele obișnuite valoarea buy-in-urilor colectate contribuie la fondul de premii. De aceea, dacă valoarea buy-in-urilor depășește fondul de premii garantat, fondul total de premii crește în consecință.

Valoarea garantată a premiilor pentru fiecare turneu este indicată în Lobby-ul de turneu, dacă este cazul.

Freezeout

La începutul turneului, jucătorii primesc un număr egal de jetoane de turneu. Nu este posibilă adăugarea de jetoane câtă vreme turneul este în desfășurare.

Dacă un jucător pierde toate jetoanele, acesta va fi eliminat din turneu. Dacă turneul nu este un turneu cu rebuy, atunci turneul este freezeout.

Turnee N-Stack

Într-un turneu N-Stack, fiecare jucător primește un număr fix de stack-uri la înregistrare (acest număr este numit ”N”). Imediat înainte de începeprea turneului, jucătorul poate decide cu câte jetoane să intre în joc și câte vrea să păstreze pentru a le folosi mai târziu.

Fiecare stack de jetoane poate fi privit ca un ”glonte”; jucătorii pot începe turneul cu toate gloanțele disponibile sau cu doar unul. Stack-urile puse deoparte pot fi puse în folosință în orice moment până la încheierea înregistrării târzii, sau până la un moment determinat (momentul până la care stack-urile păstrate pot fi utilizate va fi menționat în lobby-ul turneului); dacă jucătorul nu și-a utilizat stack-urile păstrate până la acest moment, acestea vor fi adăugate automat la totalul stack-urilor jucătorului.

Progressive Bounty

În turneele Progressive Knockout (PKO) Bounty, fiecare jucător are o recompensă pusă asupra sa. Atunci când un jucător este eliminat dintr-un turneu, jumătate din recompensa aferentă jucătorului respectiv se adaugă la recompensa jucătorului care îl elimină.

Cealaltă jumătate se acordă jucătorului care l-a eliminat sub forma unui premiu în bani instantaneu.

Turnee cu rebuy

La începutul turneului, jucătorii primesc un număr egal de jetoane de turneu. În timpul turneului fiecare jucător are posibilitatea de a face rebuy, ceea ce înseamnă să cumpere jetoane suplimentare de valoare egală cu jetoanele inițiale. Jucătorii au opțiunea de a face rebuy oricând în timpul perioadei specificate, dacă numărul curent de jetoane este mai mic sau egal cu numărul de jetoane inițiale.

Timpul alocat pentru rebuy și numărul de rebuy-uri disponibile sunt diferite de la un turneu la altul. Detalii privind turneele cu rebuy sunt indicate în lobby-ul turneului, dacă este cazul.

Turnee satelit

Turneele satelit reprezintă evenimente de calificare prin care poți câștiga intrări la un turneu principal, care are un buy-in mai mare decât turneul satelit. În prezent, oferim turnee satelit pentru evenimentul nostru principal și pentru turneele Bounty Hunters în format turbo și normal. Consultă mai jos programul turneelor noastre satelit pentru detalii suplimentare.

  • Turneele satelit Turbo au loc cu 30 de minute înainte de evenimentul principal, iar buy-in-ul este ⅕ din valoarea buyin-ului la evenimentul principal.
  • Turneele satelit obișnuite încep cu 90 de minute înainte de evenimentul principal, iar buy-in-ul reprezintă 1/10 din valoarea buyin-ului de la evenimentul principal.

Target Stack Satellite

Toate turneele satelit au funcția „Target Stack”.
Atunci când un jucător obține un număr predefinit de jetoane, cunoscut sub numele de „Target Stack”, în timpul turneului, i se va acorda un loc sau un bilet la Main Event și turneul se încheie.

  • Jetoanele „Target Stack” vor fi eliminate din turneu. Jetoanele care depășesc „Target Stack” vor fi distribuite în mod egal tuturor jucătorilor care au participat la ultima ta mână.

 

Turnee Turbo

Turneele Turbo sunt variante rapide ale turneelor obișnuite, cu intervale mai scurte la care cresc blindurile (pot fi 1/3 sau 1/2 din intervalele la turneele obișnuite) și cu mai puțin timp acordat pentru fiecare acțiune a jucătorilor. Oferim o gamă diversificată de turnee turbo, de la turnee satelit până la turnee zilnice cu premii garantate.

Turnee Shootout

Într-un turneu Shootout, mesele nu sunt echilibrate pe măsură ce sunt eliminați jucători. Jocul continuă la fiecare masă până când rămâne un singur jucător. După ce toate mesele din această primă „rundă” au desemnat câte un câștigător, aceștia sunt așezați la alte mese și începe a doua „rundă”.

La începutul fiecărei runde, numărul de jetoane deținute de jucătorii rămași în joc revine la nivelul inițial din turneu, la fel și nivelul blindurilor.

Rundele ulterioare continuă cu aceeași structură, până când toate locurile premiate au fost ocupate, iar turneul are un câștigător clar.

Turneele Shootout pot fi configurate cu un număr diferit de jucători la fiecare masă, de la heads-up (doi jucători) până la mese cu nouă jucători.

Turnee private

Turneele private sunt organizate pentru un anumit grup de jucători în scopul promovării.

Termeni & Conditiții

  • Jucătorii trebuie să aibă împlinită vârsta de 18 ani pentru a participa la această serie.
  • Termenii și condițiile promoției sunt supuse termenilor și condițiilor site-ului, care pot fi găsite aici
  • Se aplică regulamentul standard PlayGG.

Joacă responsabil. www.clinica-aliat.ro