Andy Stacks

„Pokerul este cu adevărat un test constant de rezistență și forță interioară. Numai cei puternici care se adaptează vor supraviețui.”

Performanțe

Performanțe

  • A câștigat un pot de $860.000 la Live at the Bike
  • Cel mai faimos jucător chinez de poker pe mize mari
  • A devenit ambasador GGPUKE în anul 2021
  • Dedicat pentru a-i învăța pe alți jucători

Originar din Taiwan, Andy Stacks este un cunoscut jucător de poker care locuiește în prezent în Los Angeles, Statele Unite.

De-a lungul ultimului deceniu, Andy Stacks s-a impus ca una dintre cele mai cunoscute fețe de pe scena pokerului No Limit Hold'em pe mize mari. El poate fi văzut adesea implicat în unele dintre cele mai mari poturi din istoria transmisiunilor live de poker și este prezent în mod constant în cele mai populare streamuri live, cum ar fi "Hustler Casino Live" și "Live at the Bike" din Los Angeles, California.

Andy este cunoscut pentru comportamentul său calm și liniștit de la masa de joc. El s-a ales cu nickname-ul "Andy Stacks", aluzie la turnurile monstruoase de jetoane care se află aproape întotdeauna în boxa sa.

În urmă cu două decenii, la începutul poker boom-ului, Andy Stacks a descoperit minunatul joc de poker și a început să își croiască drum către performanță. Începând cu un bankroll modest și jucând la cele mai mici mize, el a reușit să avanseze și acum poate fi găsit jucând în unele dintre cele mai mari jocuri, la cele mai mari mize din lume.

Andy se concentrează în primul rând pe jocurile cash cu stackuri adânci, el jucând și câștigând multiple poturi din 6 cifre împotriva unora dintre cei mai buni jucători pe mize mari din lume.

În timp ce jocurile cash sunt principala sa activitate în poker, el mai participă ocazional la turnee de poker. În 2019, Andy a avut o evoluție excelentă și a rulat până departe în Main Event-ul World Series of Poker, terminând pe locul 142 din cei 8.567 de participanți. El a fost răsplătit pentru eforturile sale cu $59.295, cel mai mare câștig al său într-un turneu live.