17Catrina

Ceea ce nu mă ucide, mă face mai puternic. — Fredrich Nietzsche

Performanțe

Performanțe

  • Campioană în 2022 CSPG Bounty Championship
  • Locul 11 în 2021 CQPT Main Event
  • Locul 9 într-un eveniment NLH din cadrul 2018 APPT Macao

‘17Catrina’ este una dintre adevăratele zeițe ale pokerului chinezesc. Născută în Sichuan în februarie 1997, a început să joace Texas Hold'em la vârsta de 17 ani și și-a făcut rapid un nume în arena pokerului profesionist. În decembrie 2017, a câștigat China station championship din cadrul Global Poker League, consolidându-și statutul de una dintre cele mai bune staruri în ascensiune de pe scena pokerului chinezesc.

Până în prezent, printre distincțiile sale la turnee se numără câștigarea 2022 CSPG Bounty Championship, loc 11 ocupat în 2021 CQPT Main Event și poziția a 9-a pe care a terminat în 2018 APPT Macao NLH. Performanța ei în aceste turnee a fost remarcabilă, dovedind că este una dintre cele mai formidabile jucătoare din China.

Nickname-ul ei, "Seventeen Sister", este o aluzie la ascensiunea ei spre faimă de la frageda vârstă de 17 ani. Când a început să concureze în turneele de poker profesionist, adversarii și colegii nu-și aminteau numele ei. Au început să-i spună "Seventeen Sister", iar această nouă poreclă a rămas. Pe măsură ce a început să câștige faimă prin jocul ei, nickname-ul o reprezenta tot mai mult. De atunci, acesta a rămas numele ei și așa este cunoscută pe scena pokerului chinezesc.

Fiind originară din Sichuan, a adus mândrie și onoare provinciei sale natale. Ea este o adevărată reprezentare a frumuseții și talentului pe care Sichuan le poate oferi. Este o stea strălucitoare pe scena pokerului chinezesc și cu siguranță că va sclipi mulți ani de acum înainte. Cu abilitățile sale remarcabile la poker, frumusețea și modul în care își reprezintă locul natal, ea este un model de urmat pentru mulți tineri jucători chinezi.