REGULILE DE FUNCȚIONARE PlayGG („REGULILE CASEI”)

PlayGG admite că un mediu de joc sigur, echitabil și prietenos este esențial pentru a asigura jucătorilor o experiență de joc cât de plăcută posibil, de fiecare dată când accesează platforma PlayGG.

Menținerea unor practici etice de joc reprezintă prioritatea noastră de bază, iar pentru a respecta aceste principii stricte, precum și pentru a asigura integritatea jocurilor noastre, PlayGG a creat aceste Reguli ale casei.

Toți jucătorii trebuie să respecte aceste Reguli ale casei și standardele, politicile și practicile incluse în acestea, presupunând că, prin aceasta, mediul de joc pe PlayGG se îmbunătățește pentru întreaga comunitate de jucători:

Politica privind interdicția de joc pentru minori

Platforma PlayGG și toate serviciile puse la dispoziție prin această platformă nu trebuie accesate decât de jucători care au împlinit vârsta adultă (astfel cum este prevăzut de legislația din fiecare jurisdicție în care operează PlayGG și care este aplicabilă jucătorilor).

Minorilor (persoanelor care nu au împlinit 18 ani) le este strict interzis să joace pe PlayGG, iar minorii în cazul cărora  se constată că au accesat PlayGG vor primi o interdicție permanentă pe platformele de joc ale PlayGG.

PlayGG se va asigura că pune în aplicare măsurile de siguranță adecvate impuse de legislația din jurisdicția respectivă pentru a preveni accesul minorilor pe platforma de joc a PlayGG.

Jocul responsabil

PlayGG încearcă să ofere jucătorilor un mediu de joc responsabil, care include prevenirea utilizării compulsive sau accesul minorilor la jocurile noastre.

PlayGG înțelege angajamentul pe care și l-a asumat de a onora obligația de diligență față de toți clienții săi și față de comunitatea de jocuri în general.

PlayGG se va asigura că pune în aplicare măsuri de siguranță adecvată pentru a proteja persoanele vulnerabile și va utiliza toate mijloacele rezonabile pentru a asigura prevenirea dependenței de jocuri de noroc și participarea minorilor la jocurile de noroc.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră privind Jocul responsabil.

Prevenirea spălării banilor

PlayGG va asigura un standard înalt de conformitate cu reglementările pentru a evita ca serviciile sale să fie asociate cu comportamente infracționale sau alte tulburări.

PlayGG va pune în aplicare măsuri adecvate pentru a reduce la minimum riscul ca platforma de jocuri de noroc să fie utilizată în scopul spălării banilor, al finanțării terorismului sau ca aceasta să devină victima unor infracțiuni. PlayGG se va asigura că membrii conducerii și personalul său cunosc obligațiile legale și procedurile care trebuie urmate.

Țări cu acces restricționat

PlayGG acceptă pe platformă doar jucători din România, care nu au rezidența fiscalăîntr-un alt stat sau jucători care dețin rezidența fiscalăîn România și au domiciliul legal pe teritoriul României.

Politica privind pseudonimele

Pseudonimele ar trebui să urmeze o politică de bun simț și să nu fie ofensatoare pentru alți utilizatori. Pentru detalii suplimentare, te rugăm să consulți Secțiunea ‘19.Profiluri de Utilizator Ofensatoare’ din Acordul de Securitate și Mediu de Joc.
Pseudonimele alese inițial de utilizatori nu pot fi modificate, cu excepția unor circumstanțe excepționale. De exemplu, dacă ești în mod constant hărțuit, poți solicita o resetare a poreclei după o examinare a activității tale de joc de către PlayGG Security. În plus, dacă dorești să joci sub Numele tău real, poți face acest lucru trimițând documentele de verificare necesare către PlayGG Security.

Politica privind jocurile multiple

PlayGG permite jucătorilor să joace la mai multe mese sau mai multe jocuri simultan; numărul maxim de mese sau de jocuri la care poate participa un jucător este limitat de software-ul PlayGG pe care îl folosesc (de exemplu versiunea pentru desktop, versiunea pentru dispozitive mobile, browser de internet etc.).

Politica privind taxa inițială la mesele cash

Un jucător care intră la o masă cash PlayGG este în general obligat să plătească o taxă inițială, egală cu limita inferioară a mizei la masa respectivă, sau cu „blindul mic”. Această taxă inițială respectă aceleași reguli ca și pariurile blind (pariurile inițiale obligatorii, de obicei plasate în pot de primii doi jucători din stânga dealerului la jocurile de poker Hold’em și Omaha) și permite noului jucător să se așeze la masă și să intre în joc.

Uneori, jucătorii au opțiunea de „sit out”, în așteptarea big blindului înainte de a începe să joace. Plasarea unei taxe inițiale asigură corectitudinea față de toți jucătorii, evitând situația în care jucătorii ar obține un avantaj incorect asupra celorlalți dacă intră la masa de poker într-o poziție favorabilă, pentru a evita plasarea big blindului.

Politica privind blindurile mari neplătite

Un jucător poate alege să se retragă temporar („sit out”) de la o masă de poker; dacă masa respectivă este o masă de joc cash (și nu o masă de turneu, în care de obicei jucătorul plătește o sumă prestabilită buy-in pentru a intra în turneu), jucătorul poate fi obligat să plătească taxe suplimentare pentru a relua jocul:

 • Dacă, în timp ce era în poziție „sit-out”, jucătorul ratează momentul în care trebuie să plaseze blindul mic, atunci când reia jocul jucătorul va trebui să plătească o sumă stabilită. Această plată este considerată „pariu mort (inactiv)” și este egală cu blindul mare.
 • Dacă, în timp ce era în poziție „sit-out”, jucătorul ratează momentul în care trebuie să plaseze atât blindul mic, cât și blindul mare, atunci când reia jocul jucătorul va trebui să plătească o sumă stabilită. Această plată constă într-un pariu live, egal cu blindul mare, plus un „pariu mort (inactiv)” egal cu blindul mic, care se adaugă direct la pot.
 • Dacă, în timp ce era în poziție „sit-out”, jucătorul ratează momentul în care trebuie să plaseze blindul mic, blindul mare și al treilea blind (dacă este acceptat), atunci când reia jocul jucătorul va trebui să plătească o sumă stabilită. Această plată constă într-un pariu live, egal cu al treilea blind, plus două „pariuri moarte (inactive)”, egale cu un blind mic și un blind mare, care se adaugă direct la pot.

Politica privind mâinile de paritate egală

În cazul în care doi sau mai mulți jucători activi ajung la etapa de arătare a cărților la o masă de poker și au mâini de paritate egală, câștigătorul este stabilit în funcție de valoarea cărții (respectiv o pereche de ași bate o pereche de popi).

Dacă cele două mâini continuă să fie egale (respectiv o pereche de popi vs. o altă pereche de popi), cartea nepereche cea mai mare („kicker”) stabilește câștigătorul mâinii.

În cazul unor situații de egalitate deplină a mâinilor între doi sau mai mulți jucători activi, potul (suma acumulată de jetoane din centrul mesei, pentru care joacă jucătorii activi) va fi împărțită în mod egal între jucătorii cu mâini de paritate egală.

Politica privind timpul de decizie

Pentru a asigura o experiență de joc echitabilă și plăcută, jucătorii PlayGG trebuie să acționeze într-o limită de timp rezonabilă, diferită în funcție de masă, de varianta de joc și/sau de stadiul jocului (respectiv perioada de timp care s-a scurs într-un anumit turneu etc.).

Limitele de timp ale PlayGG au fost introduse în încercarea de a menține o viteză rezonabilă a jocului. Mâna jucătorilor care nu acționează în limita de timp stabilită va fi aruncată automat, iar sumele pe care jucătorul le-a pariat anterior în timpul mâinii respective vor fi adăugate la pot.

Politica privind rezerva de timp

În multe jocuri PlayGG, dacă un jucător are nevoie de timp suplimentar pentru a lua o decizie, acesta va accesa o „rezervă de timp” dacă nu ia decizia la timp. În funcție de software-ul utilizat, rezerva de timp va fi afișată vizual și va „scădea” când este accesată.

Rezerva de timp oferă jucătorilor timp suplimentar pentru finalizarea acțiunilor, iar mâinile celor care nu acționează înainte de epuizarea rezervei de timp vor fi aruncate automat.

Politica privind plecarea de la masă

Pentru a asigura pentru toată lumea cea mai bună experiență de joc posibilă, jucătorii pot fi penalizați dacă stau la mesele de joc cash, joacă o mână și apoi pleacă fără să joace cel puțin 10 mâini. Sistemul va considera o astfel de acțiune ca un refuz al jucătorului de a juca la masa respectivă.

Dacă un jucător refuză să joace la mai multe mese, va fi penalizat automat, fiind împiedicat să se alăture la mese cu același nivel de blind, pentru o anumită perioadă de timp. Durata acestei blocări automate depinde de numărul de ori în oricare perioadă de 12 ore în care jucătorul a refuzat să joace la mese cu nivelul de blind respectiv:

 • Primul refuz: Fără penalizare
 • Al doilea refuz: Blocare timp de 5 minute 
 • Al treilea refuz: Blocare timp de 15 minute
 • Al patrulea refuz: Blocare timp de 30 minute
 • Al cincilea refuz: Blocare timp de 60 minute

Dacă un jucător părăsește o masă unde toți ceilalți jucători sunt în „sit out” sau dacă este singurul jucător de la masa respectivă, acțiunea nu va fi considerată un refuz de a juca și nu se va aplica nicio penalizare.

Această politică se aplică tuturor variantelor de joc cash și meselor, cu excepția Rush & Cash și All-In or Fold.

Politica privind „rake”-ul și taxele la poker

În calitate de gazdă, PlayGG aplică un comision (cunoscut și sub denumirea de „rake”) pentru fiecare pot la mesele de jocuri cash. Pentru a afla mai multe detalii privind rake-ul colectat de PlayGG, vizitați secțiunea Jocurile noastre pe site-ul web PlayGG și analizați pagina fiecărei variante de joc.

În turnee, PlayGG nu aplică un rake, dar în general colectează o taxă de participare la turneu. Sumele reprezintă deseori un procent prestabilit din buy-in-ul de turneu și vor fi detaliate în lobby-ul turneului pentru fiecare eveniment (de ex., în aprilie 2019, valoarea totală pe care jucătorul o plătește pentru a participa la un turneu Omaholic de 1$ este 1$, fiind compusă dintr-un buy-in de 0,92$ și o taxă de turneu de 0,08$).

Eticheta la masă

Politețea obișnuită de la mesele de poker live este cerută și pe PlayGG. Consultați mai jos lista orientărilor de etichetă ale PlayGG:

 • Intimidarea sau hărțuirea altor jucători la masă nu va fi tolerată;
 • Nu spamați cu emoji-uri și nu intrați în „schimburi de replici dure” cu alți jucători de la masă;
 • Întârzierile datorate vitezei conexiunii sunt obișnuite în epoca internetului. Deoarece sunt inevitabile, vă rugăm să fiți politicoși atunci când anunțați un jucător că are întârzieri de conexiune.

Politica privind turneele

Toate turneele vor începe cu promptitudine la ora programată, menționată în lobby-ul turneului. PlayGG își rezervă dreptul de a amâna sau de a anula orice turneu fără notificare prealabilă. Locurile la mese sunt alocate jucătorilor aleatoriu.

Premiile sunt acordate astfel cum este specificat în lobby-ul turneului, cu excepția cazului în care se face o înțelegeresau în care turneul este anulat. Structura premiilor utilizată în orice turneu depinde de mai mulți factori, inclusiv de numărul de participanți și de numărul de jucători la fiecare masă. Premiile acordate la orice turneu nu sunt finaledecât după încheierea perioadei de înscriere și după încheierea perioadei de rebuy și/sau add-on.

Pentru a fi eligibil pentru reînscriere, rebuy sau add-on într-un turneu cu reînscriere sau rebuy, trebuie să aveți fonduri disponibile în cont.

La majoritatea turneelor este disponibilă înscrierea târzie. Durata perioadei de înscriere târzie variază, dar aceasta va fi indicată întotdeauna în lobby-ul turneului. Înscrierea târzie va fi închisă anticipat dacă au fost eliminați suficienți jucători pentru a începe plățile sau dacă turneul a atins numărul maxim de jucători permis.

Majoritatea turneelor PlayGG permit jucătorilor să renunțe la înscriere până cu câteva minute înainte de începerea evenimentului. Momentul exact de la care renunțarea la înscriere nu mai este posibilă variază de la un eveniment la altul. Perioadele de înscriere și de renunțare la înscriere pot varia în funcție de tipul de turneu.

Nu toate turneele permit renunțarea la înscriere, iar unele turnee nu permit renunțarea la înscriere a jucătorilor dacă aceștia au câștigat participarea la turneu în cadrul unor turnee satelit sau giveaway. PlayGG își rezervă dreptul de a modifica perioadele de înscriere și de renunțare la înscriere fără notificare prealabilă.

Dacă un turneu care are disponibilă funcția de înscriere târzie ajunge în punctul în care următorul jucător eliminat va primi un premiu (cunoscut și ca stadiu „în bani”), înscrierea târzie poate fi închisă, indiferent de perioada de înscriere târzie specificată în lobby-ul turneului. Nu se va mai permite intrarea altor jucători.

Mai mult, în această situație, fondul de premii al turneului va fi stabilit exclusiv pe baza sumei colectate din înscrierile jucătorilor, și nu va fi bazat pe suma premiului garantat publicat.

Politica de eliminare din turneu

Majoritatea turneelor iau sfârșit atunci când un singur jucător acumulează toate jetoanele din joc, și în unele turnee atunci când toți jucătorii rămași primesc același premiu (de exemplu, dacă un turneu satelit acordă 5 (cinci) premii identice, turneul poate lua sfârșit atunci când au mai rămas 5 (cinci) jucători).

Dacă doi sau mai mulți jucători sunt eliminați la aceeași mână, jucătorul cu cele mai multe jetoane la începutul mâinii respective se va clasa în fața jucătorului (jucătorilor) cu mai puține jetoane.

Dacă toți jucătorii încep mâna cu un număr identic de jetoane, jucătorii eliminați sunt considerați la egalitate pe locul respectiv, iar premiile care ar trebui plătite jucătorilor respectivi se vor distribui în mod egal între aceștia.

Pe măsură ce sunt eliminați jucători din turneele PlayGG, software-ul va „sparge” mesele pentru a completa locurile rămase libere. Jucătorii vor fi reașezați aleatoriu, ceea ce poate însemna că un jucător poate fi obligat să plătească mai multe blinduri mari la rând.

Uneori, software-ul PlayGG poate echilibra mesele pentru a asigura faptul că toate mesele au un număr egal (sau un număr pe cât posibil egal) de jucători activi. Jucătorii mutați pentru echilibrarea meselor vor fi mutați în poziții similare din punctul de vedere al blindurilor, dacă este posibil.

Politica privind pauzele în turneu

Detaliile privind pauzele fiecărui turneu sunt incluse în lobby-ul turneului respectiv, timpul rămas până la următoarea pauză fiind afișat dacă turneul este în curs.

Multe turnee au pauze sincronizate, dar nu toate vor avea pauzele la aceeași oră, prin urmare PlayGG încurajează jucătorii să verifice pauzele pentru fiecare turneu pe care îl joacă pentru a se asigura că au parte de un mediu de joc confortabil.

Politica privind deconectarea și „sit out”

Prin participarea la un turneu, jucătorii PlayGG acceptă riscul deconectării de la internet, din cauza unor probleme de conexiune între dispozitivul (dispozitivele) acestora și servere, din cauza întârzierilor sau blocărilor sau din cauza altor probleme legate de dispozitivul (dispozitivele) jucătorilor și de modalitatea în care acestea accesează internetul.

PlayGG nu acceptă nicio responsabilitate pentru deconectarea unui jucător, mai puțin în cazul erorilor de server. Deși fiecare jucător este răspunzător pentru propria conexiune la internet, facem eforturi să protejăm jucătorii deconectați în etapele finale ale unui turneu cu bani reali, acordându-le un timp suplimentar pentru reconectare.

Dacă jucătorul depășește timpul alocat în timpul unei mâini, indiferent dacă este conectat sau deconectat, mâna sa va fi aruncată dacă ar fi trebuit să întreprindă o acțiune sau se va considera că jucătorul a spus pas, dacă nu era obligat să întreprindă o acțiune.

Dacă jucătorul nu este conectat înainte de începutul mâinii, acestuia i se vor da cărți și i se vor retrage blindurile și/sau ante-urile.

Nu există reguli care să nu permită unui jucător să aleagă opțiunea „sit out”; jucătorul care face acest lucru va continua să plătească blindurile și ante-urile și va primi cărți.

Este interzis ca doi sau mai mulți jucători să facă înțelegeri să activeze opțiunea „sit out” simultan, la aceeași masă sau la mese diferite, aceste acțiuni putând fi sancționate conform politicii PlayGG privind coluziunea.

Regulamentul de poker

Nu aveți dreptul de a plasa pariuri care depășesc valoarea jetoanelor de pe masă la începutul unei mâini. Aveți dreptul de a achiziționa jetoane suplimentar doar între mâini. Dacă rămâneți fără jetoane în timpul unei mâini, se consideră că ați plasat un pariu „all-in”. Nu puteți scoate bani de la masă în timpul unei sesiuni de joc. Scoaterea banilor din Joc și continuarea jocului nu este permisă într-un format de pariuri la masă.

Acceptați și agreați că toate rezultatele Jocurilor de cazino vor fi stabilite prin utilizarea unui software care generează numere aleatorii.

Luați cunoștință și agreați că nu veți interfera, întrerupe sau încerca să întrerupeți, și nu veți încerca să manipulați funcționarea Site-ului web sau modul normal de funcționare a oricărui Joc de pe PlayGG. Nerespectarea celor de mai sus poate conduce la excluderea dumneavoastră de pe Site-ul web și la inițierea unor anchete penale și civile.

Politica privind chatul

PlayGG oferă clienților săi posibilitatea de a participa la chat-uri unde pot comunica cu alți jucători înregistrați pe site. Ne rezervăm dreptul de a stabili politica de chat și de a o modifica în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă.

Funcția de chat este menită să fie folosită pentru a promova o experiență de joc pozitivă și o comunicare de bază pentru jucători. Ne rezervăm dreptul de a restricționa capacitatea unei persoane de a participa la orice chat pe baza comportamentului manifestat de persoana respectivă.

PlayGG le oferă clienților posibilitatea de a înregistra și de a difuza conținut video prin intermediul funcției SnapCam, accesibilă din software-ul PlayGG. Difuzarea de conținut considerat ofensator de către PlayGG nu este permisă și nici utilizarea funcției SnapCam pentru a hărțui alți clienți. Clienții care se constată că au utilizat abuziv funcția SnapCam vor pierde accesul la această funcție, iar PlayGG poate lua măsuri suplimentare dacă este necesar, inclusiv, fără însă a se limita la suspendarea contului și interdicție. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a raporta orice conținut îndoielnic autorităților competente.

Toți utilizatorii trebuie să se abțină de la orice comunicare care:

 1. sunt de natură defăimătoare;
 2. sunt ilegale sau pe care utilizatorul nu are dreptul legal de a le divulga;
 3. conțin elemente rasiste, vulgare, pline de ură, obscene, profane, amenințătoare, jignitoare, ofensatoare sau discriminatorii;
 4. au ca scop să întruchipeze o altă persoană sau entitate;
 5. sunt postate în scopuri publicitare;
 6. conțin linkuri la orice virusuri, fișiere corupte, programe de înregistrare a datelor introduse de la tastatură și alte coduri sau materiale malițioase care ar putea afecta computerul, datele sau securitatea financiară a oricărei părți;
 7. sunt destinate să profite de sau să comploteze cu/împotriva altor jucători care utilizează site-ul nostru;
 8. sunt asociate cu activități infracționale;
 9. sunt intenționat false sau înșelătoare;
 10. sunt destinate să solicite informații personale, cum ar fi informații de contact și/sau numele real;
 11. sunt protejate de orice tip de drepturi de proprietate intelectuală, înregistrate sau neînregistrate, sau de orice obligații de confidențialitate prevăzute în contract, de lege sau în echitate;
 12. sunt considerate a fi „spam” pentru alți jucători

Camerele noastre de chat sunt moderate, iar toate conversațiile care au loc în cadrul acestora sunt consemnate și înregistrate. Ne rezervăm dreptul de a investiga retrospectiv orice comentarii făcute de utilizatori și de a impune măsuri adecvate, inclusiv, dar fără a se limita la o interdicție temporară, o interdicție permanentă sau închiderea contului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a raporta orice discuții sau comentarii suspecte autorităților relevante.

Politica de mâini-în-joc

Influențarea intenționată sau involuntară a evoluției unei mâini aflate în joc sau a acțiunilor participanților prin discuții, utilizarea de emoji sau utilizarea SnapCam sunt strict interzise și pot duce la suspendarea temporară sau permanentă a tuturor funcțiilor de comunicare.

Politica privind înțelegerile în turnee

Multe turnee permit încheierea de înțelegeri. Dacă toți jucătorii rămași într-un turneu sunt de acord să încheie o înțelegere, aceștia trebuie să indice acest lucru selectând opțiunea adecvată la masă. Ulterior, înțelegerea poate fi discutată și agreată sau respinsă de jucătorii participanți.

Politica privind turneele cu recompense

În anumite turnee PlayGG special marcate (de exemplu la turneele Bounty Hunter disponibile în aprilie 2019), unii participanți la turneu sau toți participanții vor avea aplicată o recompensă.

Jucătorul care elimină un adversar adaugă valoarea recompensei la totalul recompensei proprii. Totalul recompensei fiecărui jucător rămas în joc va fi plătit doar după ce se ating pozițiile care garantează acordarea de premii (respectiv după ”bubble”). În cazul în care doi jucători arată mâini câștigătoare identice și prin urmare împart potul dintr-o mână în care un alt jucător este eliminat (sau mai mulți alți jucători sunt eliminați), recompensa acordată se împarte egal între jucătorii cu mâini câștigătoare.

Jucătorii nu pot face înțelegeri între ei pentru a elimina un anumit jucător, în vederea câștigării recompensei disponibile pentru acesta. Aceste înțelegeri sunt considerate coluziune și reprezintă temei de descalificare din turneu și/sau temei pentru aplicarea altor sancțiuni.

Politica privind acordarea premiilor în turnee

PlayGG își rezervă dreptul (în orice moment) de a modifica premiile acordate în orice turneu dat. Mai mult, PlayGG își rezervă dreptul de a acorda un premiu în bani de valoare egală sau mai mare decât premiul principal în locul premiului principal pentru turneu, la discreția sa.

Vă rugăm să rețineți: jucătorii nu vor primi fracțiuni de cenți. În toate cazurile în care câștigul unui jucător include o fracțiune de cent, PlayGG va rotunji negativ câștigul jucătorului respectiv, până la cent. Prin urmare, dacă ați câștigat 4,096$, veți primi 4,09$.

Politica privind premiile multiple la sateliți/locuri în turneu

Dacă un jucător câștigă al doilea și/sau alte tichete sau locuri la un turneu țintă pentru care jucătorul s-a înregistrat deja sau pentru care s-au utilizat toate tichetele de intrare permise, jucătorul va primi Dolari de Turneu (T$) de valoarea buy-in-ului pentru turneul țintă mai puțin taxa de înregistrare la turneu în locul tichetului sau locului.

De exemplu, dacă un turneu este deja înregistrat la un turneu cu buy-in de 100$, din care 90$ sunt folosiți pentru fondul de premiere și 10$ pentru taxa de turneu, iar ulterior câștigă un turneu satelit care acordă locuri la turneul 100$, jucătorul va primi 90 T$ în locul locului la turneu.

Politica privind stakingul

Multe turnee PlayGG includ o funcție de staking, care permite jucătorilor să „vândă” un procentaj fix din participarea lor la turneu după înscrierea lor la turneu și înainte de începerea turneului.

Dacă un jucător decide să vândă o parte din participarea sa la turneu, dar renunță la înscrierea la turneu înainte de începerea acestuia, fondurile de staking vor fi returnate jucătorilor care au cumpărat cote și nu vor fi păstrate de jucătorul care face vânzarea.

Politica de rambursare

În cazul în care serverele PlayGG dau eroare sau are loc o pauză de mentenanță PlayGG neprogramată, PlayGG va face rambursări jucătorilor astfel cum se descrie mai jos. PlayGG, la discreția sa absolută, va decide altfel în cazul oricăror altor evenimente care întrerup jocul, cauzate de Licențiat sau de jucătorii Licențiatului.

Pentru jocurile cash, jucătorii vor fi readuși în poziția inițială pentru toate mâinile în curs. Numărul de jetoane al fiecărui jucător va fi resetat la valoarea de la începutul mâinii. Pentru turnee, există 4 (patru) posibilități, în funcție de stadiul turneului:

 1. Dacă turneul nu a început, PlayGG va rambursa toate buy-in-urile și taxele către jucătorii înscriși.
 2. Dacă turneul a început și este în perioada de înscriere târzie (respectiv, dacă turneul permite unui Utilizator să se înscrie ca jucător după perioada fixă de înscrieri) sau dacă perioada de înscriere târzie a luat sfârșit, dar turneul nu a ajuns încă în stadiul de locuri plătite, jucătorii rămași vor primi înapoi Taxa. În ceea ce privește fondul de premiere, 50% (cincizeci de procente) se vor împărți în mod egal între jucătorii rămași la momentul anulării, iar restul de 50% (cincizeci de procente) se vor plăti în funcție de numărul de jetoane al fiecăruia dintre jucătorii rămași în turneu la momentul anulării. Dacă turneul are un fond de premii garantat care nu a fost atins sau depășit la momentul anulării, doar valoarea fondului de premii încasată din taxele de înscriere ale jucătorilor va fi distribuită.
 3. Dacă turneul a ajuns în stadiul de locuri plătite, jucătorilor rămași li se restituie Taxa. Cu privire la fondul de premii, premiul următor care urmează a fi câștigat va fi împărțit între jucătorii rămași la momentul anulării, în timp ce restul se va plăti în funcție de numărul de jetoane între jucătorii rămași la momentul anulării. Toate tranzacțiile, inclusiv poturile câștigate și pierdute, sunt decontate în contul jucătorilor la sfârșitul fiecărei mâini.
 4. Dacă un turneu care are disponibilă funcția de înscriere târzie ajunge în punctul în care următorul jucător eliminat va primi un premiu (cunoscut și ca stadiu „în bani”), înscrierea târzie poate fi închisă, indiferent de perioada de înscriere târzie specificată în lobby-ul turneului. Nu se va mai permite intrarea altor jucători. Mai mult, în această situație, fondul de premii al turneului va fi stabilit exclusiv pe baza sumei colectate din înscrierile jucătorilor, și nu va fi bazat pe suma premiului garantat publicat.

Vă rugăm să rețineți că, la calculul sumelor rambursate din turneu, PlayGG va stabili care este momentul la care a început perturbarea și va utiliza stadiul turneului existent imediat înainte de apariția perturbării pentru calculul rambursărilor. Nu toți jucătorii vor percepe perturbarea în același timp.

În ceea ce privește funcția de staking a PlayGG și rambursările, dacă un jucător a vândut un stake și primește o rambursare în numerar egală sau mai mare decât buy-in-ul inițial plus taxa, acei jucători care au cumpărat stake-ul vor primi o parte din suma totală rambursată jucătorului susținut, proporțional cu dimensiunea stake-ului cumpărat.

În acele cazuri în care un jucător a vândut o cotă prin intermediul funcției de staking și primește un tichet de înlocuire sau un loc la un turneu de înlocuire în locul unei rambursări în numerar, jucătorii care au cumpărat stake-ul vor primi înapoi în numerar sumele corespunzătoare stake-ului.