Splash

Vrei să le arăți cine e șeful?

STROPEȘTE-I!

CE SUNT SPLASHES

Ai suferit un suck out dureros? Te tiltezi puternic? Exprimă-ți emoțiile folosind un nou articol care poate fi aruncat și arată-le celor de la masă cum te simți! Aruncă un ou pentru a-ți exprima nemulțumirea după o mână greu de digerat sau aruncă o găleata cu apă pe adversarul care s-a încins pentru a-l răcori! Acoperă-l cu fum sau dă-i câteva lovituri prietenoase jucătorului care ți-a creat probleme!

cum să le obții

Gândește-te la Splashes ca la modalități de a-ți exprima frustrările asupra altor jucători care ți-au servit un bad beat. Splashes sunt oferite jucătorilor care au suferit o pierdere din cauza altora și pentru că satisfacția o cere, acestea vor putea fi folosite doar asupra învingătorului. Uneori, pariurile mari dau roade, dar acum poți obține doar un pic de răzbunare când ele nu o fac.

cu ce pot să arunc

Există patru splashes unice disponibile jucătorilor care îndeplinesc anumite condiții - Găleata cu Apă, Oul, Fumul și Pumnul. Găleata cu Apă stropește ecranul adversarului, perfect pentru a răcori un run fierbinte. Oul se sparge și se împroșcă pe ecranul țintei tale. Fumul va tulbura vederea oponentului tău. Iar Pumnii îl lovesc pe adversarul tău direct în față.

reguli pentru splashes

Fiecare obiect unic poate fi câștigat atunci când sunt îndeplinite condiții specifice la joc, cum ar fi un suckout groaznic sau alte situații de joc defavorabile. Splashes pot fi folosite doar împotriva adversarului implicat în mână. Dacă tu sau oponentul părăsiți masa de joc, obiectul va fi pierdut. De asemenea, poți să deții un singur obiect odată.

REACȚII LA MASĂ

Tipul de lângă tine ți-a făcut un Donk bet pentru a treia oară la rând? Altcineva ți-a făcut un 3-bet care te pune serios pe gânduri?

Când un adversar pariază, acum îi poți arăta ceea ce crezi. Reacționează prin arătarea degetului mare în sus sau în jos. Toți utilizatorii, chiar și cei care sunt pe sit out, pot trimite reacții atunci când cineva pariază.

Detalii și Limitări

• Acest joc utilizează 1 pachet de 52 de cărți, iar pachetul este amestecat după fiecare mână.
• Suma angajată pentru pot va rămâne în joc și în cazul deconectării.
• Jucătorii PlayGG acceptă riscul deconectării de la internet, din cauza unor probleme de conexiune între dispozitivul (dispozitivele) acestora și servere, din cauza întârzierilor sau blocărilor sau din cauza altor probleme legate de dispozitivul (dispozitivele) jucătorilor și de modalitatea în care acestea accesează internetul.
• În cazul în care întâmpini dificultăți, contactează serviciul de suport.

Joacă Responsabil. www.clinica-aliat.ro