Bonus fără Depunere

Bonus fără depunere: Îți oferim 15$ în tichete și 25 Rotiri Gratuite pentru a începe.

 

Pe PlayGG joci poker fără depunere. Deschide cont azi pe PlayGG –  Cel mai mare site de poker din lume și pentru o perioadă limitată de timp te poți bucura de cele mai cunoscute jocuri de poker și poți avea câștiguri la poker și cazino fără a face nicio depunere.Îți vom oferi 15$ pentru a începe! În plus, primești și 25 Rotiri Gratuite fără depunere la Daniel Negreanu’s Fish Buffet.

Este chiar o ofertă dublă: bonus și la poker și la casino fără depunere. Tot ce trebuie sa faci este să te înregistrezi, să îți validezi contul și vei putea începe să joci.

În Ziua 1 de după validare vei primi 3 tichete pentru a juca Spin&Gold. Poți încerca versiunea standard cu 3 jucători și un fond de premii de până la 100.000$ sau versiunea 6-Max unde poți câștiga până la 200.000$. Tot în Ziua 1 vei primi și cele 25 Rotiri Gratuite la Daniel Negreanus Fish Buffet.

În Ziua 3 vei primi 8$ de turneu. Cu acești bani vei putea juca la orice turneu dorești. 

În Ziua 5, vei primi 2 tichete în valoare de 0.5$ fiecare pentru a juca la All in or Fold Sit and Go. Un joc de poker rapid și distractiv!

În Ziua 7, vei primi 3$ de turneu. Poți folosi acești bani pentru a juca la orice turneu de poker online. Este doar alegerea ta!

  

Dacă în orice moment în timpul acestor 4 zile de bonusuri fără depunere la poker vei face o depunere, vei primi și Bonusul la depunere de 100% până la 600$ sau 100$ în recompense.

Ce este un bonus fără depunere la poker?

Este foarte simplu să înțelegi ce este un bonus fără depunere la poker: primești un bonus din partea noastră pentru a juca poker pe bani reali înainte să faci o depunere! Nu există nicio condiție. Poți retrage toate câștigurile. Tichetele sunt valabile 7 zile.

 
Cum poți obține tichetele și rotirile gratuite?

Înregistrează-te și validează-ți contul. În acest fel vei primi tichetele fără depunere în valoare de 15$ și cele 25 Rotiri Gratuite la Daniel Negreanu’s Fish Buffet.

 
Pot primi și Bonusul De Bun Venit la Poker, daca am beneficiat de poker bonus fără depunere?

Sigur că poți! Trebuie doar să faci prima depunere și vei primi bonusul de bun venit pe care îl alegi. Poți alege dintre bonus 100% din depunerea făcută sau 100$ în recompense.

 

Termeni și Condiții

 • Jucătorii trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani pentru a participa la această promoție.
 • Jucătorii neabonați la comunicările de marketing nu sunt eligibili pentru primirea acestui bonus.
 • Tichetele sunt valabile 7 zile. Orice tichete nefolosite în perioada menționată vor fi anulate.
 • Tichetele vor fi creditate în funcție de calendarul menționat în cadrul promoției.
 • Tichetele sunt acordate doar jucătorilor care și-au validat contul (cu dovada identității și adresei).
 • În Ziua 1 după validarea contului jucătorii vor primi 25 Rotiri Gratuite fără depunere la slotul Daniel Negreanus Fish Buffet.
 • Rotirile Gratuite sunt valabile 7 zile și au valoarea de 0,2$ fiecare.
 • Câștigurile obținute din rotirile gratuite nu au condiții de rulaj și nu sunt limitate la o anumită valoare.
 • Jucătorul trebuie neaparat să își seteze un nume de utilizator (nickname) ca să primească cele 25 de runde gratuite.
 • PlayGG își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda promoția în orice moment.
 • Dacă orice jucător este suspectat de activități frauduloase, PlayGG are dreptul de a investiga și elimina jucătorii după confirmare.
 • Bonusul fără depunere la poker se acordă pe lângă bonusul standard de Bun-Venit.
 • Bonusul de Bun-Venit se acordă doar jucătorilor noi care fac prima depunere. Depunerea minimă pentru a obține bonusul de 100% este de 10$. Depunerea minima pentru bonusul în valoare de 100$ în recompense este de 20$.
 • Se aplică regulamentul standard PlayGG.

Joacă Responsabil. www.clinica-aliat.ro