Mystery Bounty

Îți prezentăm
norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți! pentru fiecare jucător pe care îl elimini în faza finală, poți câștiga premii cash uriașe, cu recompense de până la $100.000!

Ce este diferit?

În turneele bounty standard, o recompensă este plătită atunci când se produce un KO, dar într-un turneu mystery bounty, o RECOMPENSĂ ALEATORIE este plătită la un KO.

Cum se joacă?

turneul mystery bounty constă dintr-o 'FAZĂ INIȚIALĂ' ȘI O 'FAZĂ FINALĂ'. Vei putea câștiga mystery bounties prin eliminarea jucătorilor în timpul 'FAZEI FINALE'.

Faza Inițială

la începutul fazei inițiale, fondul total de premii va fi împărțit în două părți. Va trebui însă să supraviețuiești până în faza finală pentru a putea colecta recompense.

• 50% din Buy-in-ul Total intră în fondul de premii
• Restul merge la Premiul Bounty

Faza Finală

Odată ce începe faza finală, vei putea să vezi suma totală a recompenselor disponibile și care este cea mai valoroasă recompensă.

vei putea câștiga câte un mystery bounty pentru fiecare jucător pe care îl elimini. Dacă elimini mai mulți jucători, vei primi toate recompensele în ordinea eliminării.

Vino să Găsești o Adrevărată Comoară în Turneul New Mystery Bounty!
Chiar dacă ești eliminat devreme, poți câștiga recompensele mari!

- Bine ai venit pe insula misterioasă -

Termeni și Condiții

• Jucătorii trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani pentru a participa la această serie.
• Te rugăm să reții că garanțiile fondului de premiere ale turneelor pot suferi modificări și că unele sume afișate pe acest site ar putea să nu fie de actualitate; te rugăm să verifici sumele garantate afișate în lobby-ul turneului în cadrul aplicației PlayGG pentru informații actualizate în legătura cu fondul de premiere.
• Dacă oricare jucători sunt suspectați de activități frauduloase, Rețeaua GG are dreptul de a investiga și elimina jucătorii.
• Rețeaua GG își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda promoția în orice moment.
• Termenii și condițiile promoției sunt supuse termenilor și condițiilor site-ului, care se pot citi aici.
• Se aplică regulamentul standard PlayGG.

Joacă Responsabil https://clinica-aliat.ro/