Platforma de staking

Cumpără o parte din acțiunile jucătorilor favoriți sau vinde-ți propriile acțiuni pentru a împărți costurile participării la turnee.

Disponibil și în ziua 2!

Jucătorii care trec de Ziua 1 în turneele cu mai multe etape pot continua să își vândă acțiunile. Astfel, evenimentele care se desfășoară pe parcursul mai multor zile devin și mai palpitante! Practic, poți beneficia de câștigurile unui jucător aflat aproape de marile premii.

Prețul de bază pentru 1% din acțiunile unui jucător din Ziua 2 se calculează folosind formula de Ajustare la Stack, care ia în considerare atât jetoanele din stackul inițial din Ziua 2, cât și jetoanele din stackul inițial din Ziua 1. Dacă ajungi în a doua zi sau în ziua finală cu mai puține jetoane decât numărul inițial de jetoane din Ziua 1, nu vei mai putea să vinzi acțiuni.

Ia parte la distracție, la propriu!

Stakingul îți poate deschide o mulțime de noi posibilități – poți susține mai mulți jucători din același turneu, îți poți susține prietenii sau chiar Ambasadorii preferați. Sau poți vinde propriile acțiuni către alte persoane, pentru a împărți astfel cheltuielile.

Stakingul a fost integrat direct în aplicația PlayGG și îți permite să investești în alți jucători prin cumpărarea unui procentaj din „acțiunea” acestora: o parte din costul taxei de intrare la turneu, cu o marjă adăugată definită de jucător. Este mai ușor decât pare – mergi în lobby-ul oricărui turneu și folosește panoul de staking pentru a vinde propriile acțiuni după ce te-ai înscris la turneu, sau vizitează lobby-ul turneului oricărui eveniment la care vrei să susții un jucător.

După ce optezi să vinzi acțiunile proprii, pagina „Profil de staking” va putea fi accesată de posibilii susținători. Profilul de staking oferă informații privind istoricul performanțelor la turnee. Poți verifica istoricul fiecărui jucător care își vinde acțiunile din lobby-ul turneului.

De exemplu, îți configurezi acțiunea în secțiunea „Staking” din lobby-ul evenimentului la care vrei să concurezi. Buy-in-ul este de 10 USD. Acțiunile tale se vor vinde la 2x prețul intrării la turneu, deoarece consideri că ai un avantaj în turneu. Vinzi 50% din buy-in cu această marjă de 2x. Un susținător achiziționează 5% din acțiunile tale cu 1$. În cazul în care câștigi un premiu la turneu și obții un profit, acest susținător va primi acel procentaj din câștigul tău, proporțional cu părțile achiziționate. Câștigi 100 USD? Susținătorul primește 5% din premiul total – 5 USD.

Vândută în tranșe de 1% pentru majoritatea turneelor și în tranșe de 0,1% pentru turneele cu buy-in-uri de 5.000 USD/CNY 5.000 ¥ sau mai mult, orice parte din acțiunile tale, până la 90%, poate fi pusă la dispoziția susținătorilor. Nu se percepe nicio taxă de la jucători pentru utilizarea opțiunii de Staking – orice câștiguri pe care le împarți cu prietenii și cu alți jucători sunt integral ale tale.

Staking la turnee – cum funcționează

Secțiunea „Staking” se găsește în lobby-ul de turneu pentru toate evenimentele eligibile.

După înregistrarea la un turneu, Vânzătorii (jucătorii care vând acțiuni) trebuie să stabilească procentul din acțiunile lor pe care vor să îl vândă, precum și marja la care îl vând.

Îți poți evalua acțiunile cum consideri.

Nu poți vinde acțiuni decât pe durata înregistrării la turneu. Vânzătorii pot anula vânzarea în orice moment în această perioadă.

Susținătorii trebuie să plătească valoarea integrală a părților cumpărate, care se achiziționează în tranșe de 1% (sau 0,1% în cazul unor evenimente high-roller). După achiziția unei părți, aceasta nu poate fi rambursată decât în anumite situații:

 • Dacă vânzătorul anulează ulterior vânzarea acțiunilor sale.
 • Dacă vânzătorul renunță la înregistrarea în turneu înainte de începerea acestuia.
 • Dacă turneul este anulat din motive neprevăzute.

Anularea automată a înregistrării

Când decizi să vinzi o parte din acțiunea ta, vei putea seta un prag de ‘Anulare automată a înregistrării’, care va anula staking-ul acțiunii tale dacă nu vei vinde până la o anumită sumă pe care o alegi.

Când setezi staking-ul, poți activa și dezactiva funcția.

Dacă staking-ul tău nu atinge pragul, înregistrarea la turneu va fi anulată înainte de ocuparea locurilor în turneu.

Detalii și limitări

  • Acest joc utilizează 1 pachet de 52 de cărți, iar pachetul este amestecat după fiecare mână.
  • Suma angajată pentru pot va rămâne în joc și în cazul deconectării.
  • Jucătorii PlayGG acceptă riscul deconectării de la internet, din cauza unor probleme de conexiune între dispozitivul (dispozitivele) acestora și servere, din cauza întârzierilor sau blocărilor sau din cauza altor probleme legate de dispozitivul (dispozitivele) jucătorilor și de modalitatea în care acestea accesează internetul.
  • În cazul în care întâmpini dificultăți, contactează serviciul de suport.

 

Termeni și condiții

Următorii termeni și condiții se aplică la folosirea funcției de Staking.

 • Acest serviciu este rezervat exclusiv pentru staking. Nu sunt permise alte activități prin intermediul funcției de staking.
 • Ești conștient de existența unui risc de pierderi financiare atunci când plasezi pariuri pe alți jucători și în plus ești conștient de faptul că PlayGG nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru aceste pierderi.
 • Ești de acord că utilizarea serviciilor noastre de ‘Vânzare Acțiuni/Staking’ este exclusiv la alegerea, discreția și riscul tău.
 • Ești de acord că, prin vânzarea acțiunilor tale, informațiile din ‘Profilul de Staking’ vor fi accesibile potențialilor susținători.
 • Anularea automată a înregistrării nu este disponibilă în anumite condiții:
  • Nu este disponibilă pentru Staking Ziua 2 / Ziua Finală.
  • Nu este disponibilă pentru utilizatorii care au intrat la un turneu printr-un loc satelit.
  • Nu este disponibilă pentru utilizatorii care au fost introduși manual într-un turneu din motive operaționale.