Avatarurile NFT

Îți prezentăm

NFT

AVATARURILE

CONECTEAZĂ-ȚI PORTOFELUL CRYPTO PENTRU A VERIFICA PROPRIETATEA. AFIȘEAZĂ-ȚI NFT -UL CA AVATAR DE POKER

CE ESTE UN AVATAR NFT?

NFTS (PRESCURTARE PENTRU NON-FUNGIBLE TOKENS) SUNT ELEMENTE DIGITALE PE CARE LE DEȚII. DOVADA PROPRIETĂȚII ESTE STOCATĂ PE UN BLOCKCHAIN, O BAZĂ DE DATE DIGITALĂ CARE ESTE ACCESIBILĂ PUBLIC. IMAGINILE DE PROFIL NFT SUNT AFIȘATE SUB FORMĂ HEXAGONALĂ SPECIALĂ.

DE CE SĂ TE CONECTEZI

JUCĂTORII DE POKER SUNT CUNOSCUȚI PENTRU AFIȘAREA ÎN STIL MARE LA MESE. CEASURI DE AUR DE MILIOANE DE DOLARI, INELE CU DIAMANTE, MĂRCI ALE UNOR DESIGNERI CELEBRI, PE TOATE LE POȚI VEDEA LA MESE.

ACUM ESTE TIMPUL SĂ ADUCI STILUL ONLINE. ARATĂ-LE CELOR DE LA MASĂ CE AI.

AVATARUL TĂU LA MASĂ VA FI AFIȘAT ÎNTR-UN HEXAGON SPECIAL CARE TE VA DEOSEBI DE RESTUL JUCĂTORILOR. UTILIZATORII VOR PUTEA SĂ APESE PE AVATAR PENTRU A AFLA INFORMAȚII DESPRE NFT-UL ASOCIAT, INCLUSIV PREȚUL (ETH), NUMELE PROIECTULUI, NUMELE NFT ȘI CREATORUL NFT.

CUM SĂ SETEZI UN AVATAR

MAI ÎNTÂI, VA TREBUI SĂ CONECTEZI PORTOFELUL CARE DEȚINE UN NFT ȘI PE CARE DOREȘTI SĂ ÎL FOLOSEȘTI CA AVATAR.

ODATĂ CE ȚI-AI CONECTAT PORTOFELUL, INFORMAȚIILE NFT VOR FI IMPORTATE ȘI VERIFICATE, IAR TU VEI PUTEA SELECTA NFT-UL DORIT CA AVATAR.

APASĂ BUTONUL NFT

ALEGE PORTOFELUL

CONECTEAZĂ-ȚI PORTOFELUL

CAUTĂ NFT

SETEAZĂ AVATARUL TĂU NFT

APASĂ BUTONUL NFT

ALEGE PORTOFELUL

CONECTEAZĂ-ȚI PORTOFELUL

CAUTĂ NFT

SETEAZĂ AVATARUL TĂU NFT

AFIȘEAZĂ-ȚI AVATARUL NFT

ACUM AR TREBUI SĂ VEZI O FORMĂ HEXAGONALĂ ASOCIATĂ PROFILULUI TĂU, CARE ARATĂ CĂ DEȚII CU ADEVĂRAT UN AVATAR NFT.

Detalii și Considerații

PlayGG nu va solicita niciodată fonduri din portofelul tău crypto. Ar trebui să rămâi vigilent și să verifici toate solicitările primite în portofel. Nu accepta nicio solicitare de transfer, decât dacă este o tranzacție cunoscută de către tine.

Numai NFT-urile înregistrate pe OpenSea pot fi înregistrate ca avataruri.

Numai NFT-urile bazate pe blockchain Ethereum pot fi înregistrate.

Majoritatea portofelelor sunt conectate folosind un protocol de conexiune numit WalletConnect și este posibil ca portofelele care nu sunt acceptate de WalletConnect să nu se poată conecta.

Majoritatea portofelelor, cum ar fi Coinbase și Metamask, pot scana coduri QR folosind aplicațiile lor pentru portofelul mobil.

PlayGG nu îți va solicita niciodată cheia privată sau fraza de bază și nu ar trebui să îți împărtășești niciodată cheile private sau frazele de bază nicăieri.

Dacă vinzi sau transferi NFT în fotografia de profil, forma hexagonală a imaginii de profil revine la un cerc. Imaginea rămâne aceeași cu NFT-ul pe care l-ai deținut anterior, dar nu va afișa detalii NFT pentru a sugera calitatea de proprietar. Dacă dorești să afișezi un alt NFT, selectează dintre NFT-urile tale din portofel sau conectează un alt portofel.

Dacă nu mai dorești să afișezi un NFT ca imagine de profil, îți poți schimba pur și simplu fotografia de profil pentru a elimina NFT-ul tău.

Termeni și Condiții

Utilizarea conținutului ofensator, cum ar fi conținutul sau imaginile rasiste sau sexiste, nu este permis, la fel cum jucătorii nu pot folosi imaginile Avatar pentru a-i hărțui pe alții. Dacă vezi un jucător care difuzeaza un astfel de conținut, te rugăm să contactezi [email protected] pentru a face o plângere. Continuând, declari că ai cel puțin 18 ani.
PlayGG își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda funcția în orice moment.
Se aplică regulamentul standard PlayGG

Joacă Responsabil. www.clinica-aliat.ro