All-In Fortune

Prezintă

Joacă AoF

Intră All-In

Câștigă o Avere

ADEVĂRATE COMORI AȘTEAPTĂ SĂ FIE CÂȘTIGATE

Ce este All-In Fortune?

La orice masă (exceptând mesele promovate), Jackpot-ul All-In Fortune ar putea fi lovit. De fiecare dată când un jucător intră All-In, jucătorul va avea o șansă de a lovi Jackpot-ul!

Cum funcționează?

De fiecare dată când cineva intră all-in, Jackpot-ul începe să tremure și este cu un pas mai aproape de a fi lovit! Nu trebuie să câștigi mâna pentru a pleca cu premiul acasă, așa că, chiar și în situația în care pierzi, poți totuși să ieși câștigat!

PREMII URIAȘE

Cum câștig?

Dacă se întâmplă să lovești Jackpot-ul All-In Fortune, monedele se vor revărsa și îți vei primi instantaneu premiul. De fiecare dată când spargi potul, ai șansa de a primi un premiu uriaș. Ai putea chiar să câștigi un MEGA FORTUNE!

Cât de mare este premiul?

Mărimea fiecărui All-In Fortune va fi determinată pe baza unei șanse aleatorii combinate cu nivelul de buy-in al jocului. Cu toate acestea, cu cât miza este mai mare, cu atât recompensele posibile sunt mai mari!

DESPRE MEGA FORTUNE

Ce este Mega Fortune?

De fiecare dată când câștigi un premiu All-In Fortune, există șansa ca acesta să fie un Mega Fortune, un premiu jackpot masiv. Aceste Mega Fortunes sunt premii speciale care acordă premii de sute de BB-uri!!

Cât de mult aș putea să câștig?

Mărimea exactă a Mega Fortune depinde de mize, dar fii pe fază, cel mai mare poate valora până la $20.000!

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pot să văd cine a câștigat?

Poți verifica în clientul de joc o listă cu cei mai recenți câștigători, apăsând click pe iconița All-In Fortune. De asemenea, poți verifica propriile câștiguri All-In Fortune în client în Istoricul Mâinilor PokerCraft, precum și în istoricul soldului tău.

De unde vine premiul?

Buy-in-urile includ o taxă fixă de jackpot care contribuie la fondul de jackpot.

Noua promoție captivantă de la PlayGG, “All-In Fortune” este acum disponibilă pentru popularul joc All-in or Fold. De fiecare dată când un jucător intră all-in, Jackpot-ul începe să tremure și dacă ai norocul să-l lovești poți lua acasă un premiu uriaș, chiar dacă nu câștigi mâna! Nu rata această oportunitate uimitoare de a câștiga mult și de a lua acasă o avere! Joacă All-in or Fold la PlayGG și amintește-ți,

Termeni și Condiții

• Jucătorii trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani pentru a participa la această promoție.
• Termenii și condițiile promoției sunt supuse termenilor și condițiilor site-ului, care se pot citi aici.
• Dacă oricare jucători sunt suspectați de activități frauduloase, PlayGG are dreptul de a investiga și elimina jucătorii după confirmare.
• PlayGG își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda promoția în orice moment.
• Se aplică regulamentul standard PlayGG.

Joacă Responsabil. www.clinica-aliat.ro