Spin & Gold ELO

Prezintă

VREI SĂ ȘII CÂT DE BUN EȘTI CU ADEVĂRAT?

Îți Prezentăm Noul

SISTEM DE CLASARE ELO SPIN & GOLD

CE ESTE?

Un sistem de rating ELO este o modalitate de a clasifica jucătorii bazat exclusiv pe aptitudine și rată de câștig, mai degrabă decât pe mărimea bankroll-ului sau a bugetului lor!

Există 7 niveluri de rating pe care le poți obține, începând de la nivelul E pentru jucătorii noi, până la ratingul Grand Master pentru primii 100 de jucători evaluați.

Există 7 niveluri de rating pe care le poți obține, începând de la nivelul E pentru jucătorii noi, până la rating-ul Grand Master pentru primii 100 de jucători evaluați.

Care este scopul sistemului ELO?

Scopul unui sistem ELO este de a oferi o modalitate corectă și precisă de a clasifica jucătorii, astfel încât nivelul de îndemânare al fiecărui jucător să poată fi comparat cu exactitate cu nivelurile de îndemânare ale adversarilor. Este adesea folosit în jocuri precum șah, jocuri de masă, esports și chiar în unele ligi sportive profesioniste. Ratingurile ELO pot ajuta la asigurarea faptului că jocurile sunt competitive și plăcute pentru toți participanții. Cu toate acestea, împerecherea la joc pe GG nu va fi afectată de clasamentele ELO. Acestea sunt pur și simplu pentru a evidenția nivelul de îndemânare al fiecărui jucător.

Sistemul ține cont de mize?

Nu. Sistemul se bazează exclusiv pe rezultatele jocului tău. Mai multe finișuri de top vor avea ca rezultat un rating mai mare. De asemenea, finișurile mai slabe vor duce la o scădere a ratingului. Singura modalitate de a urca este să câștigi. Mărimea potului este irelevantă.

UNDE SE GĂSEȘTE?

Sistemul de rating ELO este ușor de găsit.
Caută-l în Cientul tău PlayGG!

Unde pot găsi ratingul meu ELO?

Secțiunea ELO poate fi găsită în partea stângă a ecranului Spin & Gold. Rating-ul și poziția pe care ești clasat, alături de alte statistici, pot fi verificate în partea de sus a paginii ELO Rating. Ratingurile se actualizează zilnic la miezul nopții (UTC).

Ce jocuri sunt incluse în Spin & Gold ELO?

Joacă un spin și alătură-te distracției! Spin & Gold ELO este disponibil pentru toate variantele preferate de joc Spin & Gold, cu excepția jocurilor VIP.

CUM SĂ URC ÎN IERARHIE?

Nivelul de rating crește odată cu îndemânarea.
Nu doar banii îți aduc emoția, ci și punctele!

Cum îmi influențează ratingul adversarilor punctele mele?

Jocul împotriva jucătorilor cotați mai bine va permite câștiguri mai mari sau pierderi mai mici. Între timp, jocul contra unor adversari cotați mai slab va avea ca rezultat câștiguri mai mici sau pierderi mai mari.

Fiecare nivel de rating este acordat la atingerea unui anumit prag de rating. Nu poți retrograda chiar dacă ai coborât sub acel prag de rating, cu excepția gradului Grand Master, care se aplică doar primilor 100 de jucători.

De unde știu că am ajuns la nivelul următor?

De fiecare dată când înaintezi, vei vedea care este progresul tău total pe ecranul care apare după încheierea jocului. Când ratingul tău atinge pragul necesar pentru nivelul următor, vei vedea cât mai ai de acumulat până să ajungi la pragul unui nou nivel.

DU-TE SĂ JOCI UN SPIN ȘI ARATĂ CÂT DE ABIL EȘTI!

Termeni și Condiții

• Jucătorii trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani pentru a participa la această promoție.
• Termenii și condițiile promoției sunt supuse termenilor și condițiilor site-ului, care se pot citi aici.
• Dacă oricare jucători sunt suspectați de activități frauduloase, PlayGG are dreptul de a investiga și elimina jucătorii.
• PlayGG își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda promoția în orice moment.
• Se aplică regulamentul standard PlayGG.

Joacă Responsabil. www.clinica-aliat.ro