Școala de Poker

Devino expert, dezvoltă-ți strategia sau află mai multe despre jocul tău preferat la Școala de Poker PlayGG.

 

Știm că școala nu e mereu un loc distractiv, dar trecând prin Școala noastră de poker vei deveni un jucător mai bun, ajutându-te să îți definești, îmbunătățești și consolidezi strategia. Cu cât știi mai multe despre poker, cu atât te vei simți mai confortabil la mese. Află cum să joci poker online la școala noastră – inclusiv regulile jocului, sfaturi și indicii, și chiar puțin jargon de poker – cât să pară că știi bine ce faci, chiar dacă ești încă la primele mâini!

La început poate părea dificil, dar Școala de poker a fost concepută tocmai pentru a ajuta jucătorii de orice nivel să devină experți ai jocului. După ce stăpânești bine noțiunile de bază, intră pe PlayGG și participă la unele din cele mai captivante turnee de poker online din lume. Nu trebuie decât să descărci aplicația gratuită pentru desktop și mobil, să urmezi câteva instrucțiuni simple și să te înregistrezi gratuit pentru a începe chiar astăzi antrenamentul la poker.

Află mai multe despre regulile jocului de poker

Cum se joacă poker: Noțiuni de bază

Cum funcționează jocul de poker

 Toată lumea începe de undeva – chiar și cei mai buni dintre jucători. Școala de poker PlayGG explică jocul de la A la Z, de la eticheta la masa de joc până la regulile jocului de poker, și propune câteva sfaturi și indicii care îți pot fi de mare ajutor la masă. Află totul despre poker și fii pregătit data viitoare când te așezi la masă! Află mai multe aici.

Sfaturi pentru poker online

Sfaturi de poker pentru jucătorii de orice nivel

După ce ai asimilat noțiunile de bază, vei vedea că sunt multe altele de descoperit în lumea pokerului online. La PlayGG am pregătit câteva recomandări și ponturi care să te ajute să-ți începi antrenamentul la poker și să îți duci strategia la nivelul următor. Află mai multe aici.

Șanse și probabilități în poker

Cifrele din spatele jocului

Indiferent dacă ești omul cifrelor sau preferi să te ghidezi după intuiție, statistica reprezintă o parte incontestabilă a jocului de poker. Atunci când știi care este probabilitatea ca anumite mâini sau cărți să fie împărțite, sau care mâini au cea mai mare probabilitate de câștig, capacitatea ta de a planifica în avans se va îmbunătăți considerabil. Află mai multe aici.

Ierarhia mâinilor de poker

Toate combinațiile, de la cea mai bună la cea mai slabă

În esența sa, pokerul este un joc în care sunt comparate diferite mâini compuse din cărți proprii și cărți comune, iar mâna cea mai bună câștigă. Află care e ierarhia mâinilor de poker din ghidul nostru și învață ce mâini merită jucate și îți pot crește considerabil șansele de câștig. Află mai multe aici.

Glosar de termeni din poker

Află ce înseamnă fiecare cuvânt folosit la poker!

Ai întâlnit un termen pe care nu îl înțelegi sau ai auzit un jargon de poker care nu-ți spune absolut nimic? Află exact ce înseamnă gutshot, kicker, muck sau runner-runner și nu te lăsa intimidat de termenii folosiți în lumea pokerului. Află mai multe aici.

Învață cum se joacă Texas Hold’em și Omaha Poker

Poker Texas Hold’em

Află secretele celui mai popular joc de cărți din lume!

Texas Hold’em este un joc care se învață în câteva minute, dar la care devii cu adevărat expert după ani de zile. Este o variantă de poker ușor de stăpânit și, deci, un joc excelent pentru începători. Parcurge regulile Texas Hold’em și începe chiar astăzi călătoria în lumea fascinantă a pokerului. Mai multe informații aici.

Omaha Poker

Patru cărți proprii sunt și mai bune decât două

Omaha este similar cu Texas Hold’em, în sensul că trebuie să formezi cea mai bună mână de poker din cinci cărți folosind o combinație din două cărți proprii și trei cărți comune. Cu toate acestea, la Omaha Poker jucătorii primesc patru cărți proprii, nu două. Învață cum se joacă Omaha poker aici.