Jocul responsabil

Compania nu permite niciunei persoane sub vârsta de 18 ani să joace jocuri de poker pe PLAYGG. Participarea minorilor la activitățile de jocuri de noroc reprezintă o încălcare gravă a legislației și a politicilor PlayGG.

Camera noastră de poker nu a fost concepută astfel încât să fie atractivă pentru copii și adolescenți. Descurajăm activ și monitorizăm persoanele care nu au împlinit 18 ani și care încearcă să joace pe site-urile noastre web. Utilizăm sisteme sofisticate de verificare care pot identifica minorii care se autentifică în software-ul nostru. Compania își rezervă dreptul de a solicita dovada vârstei de la orice client și poate suspenda un cont până la primirea unei verificări adecvate.

Cu toate acestea, admitem faptul că internetul este un mediu ușor accesibil. În consecință, companiile de jocuri de noroc și părinții trebuie să colaboreze pentru a proteja copiii de participarea la jocurile de noroc. Pentru a asigura siguranța copiilor dumneavoastră, vă recomandăm să instalați software de filtrare pentru a bloca accesul minorilor la anumite site-uri web și programe.

Am inclus mai jos linkuri către o serie de astfel de furnizori și produse software prin care puteți să blocați accesul minorilor la site-uri de jocuri de noroc și nu numai:

  

Sfaturi pentru părinți:

 • Nu lăsați copiii nesupravegheați în apropierea computerului dumneavoastră atunci când rulează software-ul de poker. Trebuie să fiți atenți să vă asigurați că aceștia nu accesează serviciile noastre folosind dispozitivele dumneavoastră.
 • Protejați programele dumneavoastră de jocuri de noroc cu parolă.
 • Nu permiteți persoanelor care nu au împlinit 18 ani să participe la activități de jocuri de noroc.
 • Nu păstrați numele de utilizator, parola și detaliile metodei de depunere la îndemâna copiilor.
 • Instruiți copiii cu privire la caracterul ilegal și la potențialul dăunător al participării minorilor la activitățile de jocuri de noroc.
 • Limitați durata petrecută online de copiii dumneavoastră.
 • Aveți grijă la utilizarea unor facilități, precum dispozitivele mobile, de către minori.

Părinții sunt sfătuiți să monitorizeze și să ia toate măsurile necesare pentru a bloca accesul la site-urile de jocuri de noroc prin instalarea de aplicații și/sau programe de control parental pe dispozitivele (cum ar fi telefoanele mobile și televizoarele interactive) care sunt achiziționate și accesate de către copii.

Din păcate, niciun sistem nu oferă protecție absolută. Dacă aveți cunoștință de o persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani și este înregistrată la noi, vă rugăm să ne notificați la [email protected].

Vă ajutăm să jucați responsabil

Jocurile de noroc pot fi distractive. Dar nu puteți câștiga mereu. Pierderile fac parte din joc și trebuie să fiți pregătiți pentru acest lucru. Prin urmare, trebuie să jucați responsabil și să nu riscați sume de bani pe care nu vă permiteți să le pierdeți. De asemenea, jocurile de noroc pot da naștere la dependențe și vă pot face să pierdeți noțiunea timpului și a banilor. Ne dorim ca experiența dumneavoastră de joc să fie una pozitivă, chiar și atunci când pierdeți. Prin urmare, ne străduim să vă ajutăm să fiți mereu în control în ceea ce privește comportamentul dumneavoastră legat de jocurile de noroc.

Nu uitați

 • Jocurile de noroc reprezintă o formă de divertisment. Nu sunt o metodă prin care vă puteți îmbogăți rapid și prin care vă puteți plăti datoriile.
 • Jocurile de noroc sunt jocuri în care șansa joacă un rol covârșitor. Nu există formule care să garanteze câștigurile.
 • Asigurați-vă că decizia de a participa la jocuri de noroc reprezintă o opțiune conștientă.
 • Nu încercați niciodată să recuperați pierderile.
 • Verificați regulat sumele cheltuite în Casierie.
 • Asigurați-vă că știți regulile jocului pe care îl jucați.

Ca multe alte lucruri, ce poate fi plăcut în cantități moderate poate fi dezastruos în exces.

Pauză / Auto-excludere

PLAYGG și-a asumat pe deplin angajamentul de a pune la dispoziția jucătorilor un mediu de joc responsabil.

Aveți opțiunea de a lua o pauză (Time-out) sau de a vă auto-exclude din PlayGG oricând doriți.

A „lua o pauză” sau a activa „auto-excludere” înseamnă că nu vă puteți autentifica pe PlayGG și că nu puteți accesa nicio componentă a PlayGG pe durata perioadei respective.

Puteți opta pentru o perioadă de pauză cu oricare din duratele următoare:

 • 24 de ore
 • 7 zile

Este posibil ca simpla luare a unei pauze să nu fie suficientă. În acest caz, vă recomandăm să vă autoexcludeți din jocurile noastre. Puteți selecta mai jos perioada de auto-excludere.

Puteți opta pentru o perioadă de auto-excludere cu oricare din duratele următoare:

 • 180 de zile
 • 1 an
 • 5 ani
 • Permanent

Vă rugăm să rețineți că auto-excluderea și Pauza nu pot fi anulate în niciun caz.

Atunci când alegeți să vă excludeți pentru o perioadă mai mică de 42 de zile (6 săptămâni), acest lucru este considerat a fi o „pauză” sau un „time-out”.

Atunci când alegeți să vă excludeți pentru o perioadă de 180 de zile (6 luni) sau mai mult, acest lucru se numește „auto-excludere” – contul dvs. va fi suspendat și, odată ce perioada s-a scurs, trebuie să ne contactați în orice moment pentru a vă reactiva contul. Odată ce optați pentru auto-excludere, veți primi un e-mail care va conține informații și link-uri utile despre jocuri de noroc mai sigure.

Atât în cazul perioadelor de „pauză”, cât și în cazul „auto-excluderilor”, nu veți primi niciun e-mail promoțional pe durata perioadei de excludere și veți fi eliminat din toate listele de corespondență.

Pentru a solicita intrarea în Pauză sau Auto-excludere, accesați pagina Joc Responsabil din Casierie sau contactați-ne la orice oră pe adresa [email protected] și veți fi îndrumat de-a lungul acestui proces.

Țineți cont că solicitarea de a intra în Pauză/ Auto-excludere va fi înregistrată imediat din pagina de Joc Responsabil, însă soluționarea ei via email poate dura până la 24 de ore.

Nu uitați că, dacă vă excludeți permanent de pe PlayGG, nu veți avea dreptul de a crea alte conturi pe PlayGG. Crearea altor conturi pe PlayGG sau orice alte acțiuni/încercări de a evita excluderea vor conduce la închiderea contului/conturilor și la posibila confiscare a oricărui sold aferent.

Dacă nu sunteți siguri că doriți să solicitați auto-excluderea, adresați-vă următoarele patru întrebări:

 • Jocurile de noroc interferează cu munca sau cu alte responsabilități ale dumneavoastră?
 • Încercați să recuperați pierderi de la jocuri anterioare?
 • Sunteți în perioada de recuperare după o dependență?
 • Jucați sub influența alcoolului sau a altor substanțe?

Dacă răspundeți ”da” la oricare dintre aceste întrebări, vă recomandăm să solicitați auto-excluderea și să cereți ajutor profesional de la instituțiile menționate mai sus.

Pentru a vă autoexclude contul din serviciul nostru, vă rugăm să accesați secțiunea Joc responsabil: Auto-excludere

Verificare timp

Verificarea timpului este o funcție care vă va reaminti printr-un mesaj afișat pe ecran durata pe care ați petrecut-o jucând pe PlayGG,. Acest mesaj ajută efectiv la gestionarea și controlul timpului petrecut jucând.

Verificarea timpului poate fi selectată cu ușurință în aplicația PlayGG, iar intervalul este fixat la o oră. Verificarea realității va apărea o dată pe oră până la sfârșitul sesiunii de joc, oferindu-vă opțiunea de a ieși din sesiune.

Sfaturi și ajutor de la organizații independente
Nu uitați că întotdeauna puteți discuta cu cineva.

Dacă suspectați că este posibil să aveți o problemă legată de jocurile de noroc, puteți solicita ajutor profesional de la următoarele organizații:

Vă ajutăm să stabiliți limite

Ca parte din politica noastră, vă oferim instrumentele pentru a menține controlul asupra sumelor de bani utilizate pentru jocurile disponibile pe site-urile noastre. Puteți stabili propriile dumneavoastră limite de depunere și puteți solicita modificarea acestora oricând. Este suficient să ne contactați la [email protected] și un reprezentant vă va ajuta să vă stabiliți limitele. Asistența pentru membri este disponibilă prin e-mail și chat live 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Pentru a vă ajuta să stabiliți limitele potrivite pentru dumneavoastră, încercați să răspundeți la acest scurt chestionar:

 1. Stabiliți ce sumă reprezintă o pierdere acceptabilă înainte de a începe un joc de noroc.
 2. Notați-vă cât de des jucați.
 3. Notați cât jucați în cadrul fiecărei sesiuni.
 4. Folosiți răspunsurile pentru a stabili cât sunteți dispuși să vă permiteți să cheltuiți pe zi, pe săptămână sau pe lună.

Jocurile pentru minori

Este ilegal pentru oricine sub vârsta de 18 ani să deschidă un cont sau să parieze pe PlayGG. Pentru a respecta legea, efectuăm verificări privind verificarea vârstei tuturor clienților noștri care utilizează mecanisme de plată disponibile pentru persoanele sub 18 ani. De asemenea, efectuăm verificări suplimentare aleatorii ale vârstei clienților care utilizează alte forme de mecanisme de finanțare.
Orice persoană cu vârsta sub 18 ani care folosește acest site va pierde orice câștig și va fi raportată către autoritățile competente, după caz.

Sisteme de filtrare

Software-ul de filtrare vă permite să reglementați accesul la internet, în funcție de criteriile pe care le alegeți. Astfel de filtre pot fi utilizate pentru a împiedica copiii să acceseze, printre altele, site-uri de jocuri de noroc.
Dacă vă împărțiți computerul cu cineva care nu are vârsta legală necesară pentru a se înregistra sau pentru a juca pe site-ul nostru, sau cu cineva care a solicitat auto-excluderea de pe site-urile de jocuri de noroc, vă rugăm să luați în considerare instalarea unor soluții de filtrare, cum ar fi:

• Net Nanny™ www.netnanny.com
• CyberPatrol www.cyberpatrol.com

Asistență

Pentru consultanță suplimentară, vă stăm la dispoziție la adresa [email protected]