Lu Di

„Viața, ca pokerul, e plină de riscuri. Nu te feri sau fugi, înfruntă-le.”

Performanțe

Performanțe

  • Campioană în TJPT Women’s Challenge
  • Campioană în 2019 TPC Deepstack Championship
  • Campioană în 2019 NCBP Women’s Bounty

Lu Di este una dintre cele mai talentate jucătoare de poker din Xi'an, China și și-a făcut un nume în lumea turneelor live de când a apărut pe scenă. A început să joace poker în 2014, iar impactul pe care l-a produs s-a simțit imediat când a doborât primul eveniment live la care a participat și apoi a terminat pe locul 11 în main event-ul acelei serii.

2017 a fost un an deosebit de reușit pentru Lu Di. Ea a reușit să ajungă la masa finală în numeroase evenimente live organizate în Macao și a terminat chiar pe locul al treilea în evenimente live din China cu peste 3.000 de participanți. Totodată, în acel an, ea a devenit numărul 1 în ierarhia feminină din China, pe baza clasamentului GPI. De asemenea, s-a clasat pe locul 6 la un eveniment major No Limit Hold'em - Main Event, iar în 2018 a ocupat locul 4 la un al doilea eveniment major No Limit Hold'em.

Succesul timpuriu obținut de Lu Di în 2017 și 2018 a reprezentat doar începutul dominației sale. Ea a continuat să câștige turnee importante în anii următori. În 2019, ea a ieșit victorioasă atât în TPC Deepstack Championship, cât și în NCBP Women's Bounty Championship. Aceste victorii i-au consolidat reputația de a fi una dintre cele mai bune jucătoare de poker din China.

Mai recent, în 2022, Lu Di și-a adăugat în palmares o altă victorie la turnee. Ea a ieșit învingătoare în TJPT Women's Challenge. Acest succes a ilustrat și mai bine îndemânarea, consecvența și longevitatea ei ca jucătoare de turnee.

Lu Di nu este doar o jucătoare de poker talentată, ci și o figură foarte apreciată în comunitatea chineză de poker. Are un fel de a fi plăcut, îi place să își facă prieteni și are o influență uriașă. Aproape toată lumea din China care joacă Texas Hold'em îi știe numele.