Greg Goes All In

„Rămâi Activ, Joacă Șapte-Doi"

Performanțe

Performanțe

  • Actor care a eșuat, devenit YouTuber. Îmi pare rău, mamă.
  • Are o diplomă inutilă obținută în teatru muzical.
  • În prezent are $890 câștiguri pe Hendon Mob.
  • A flopat odată full cu 7-2.
  • Face pokerul distractiv pentru toată lumea din 2021.

Greg Goes All In poate că nu este cel mai bun jucător, dar nu devii cel mai mare lord al meme-urilor de poker dacă foldezi șapte-doi. Videoclipurile unice de pe YouTube ale lui Greg sunt memorabile!

Greg "Goes All In" Liow este un actor mediocru din Canada care a devenit un lord al meme-urilor de poker. La apogeul carierei sale de actor, Greg a lucrat ca prezentator de emisiuni TV pentru copii în timpul pandemiei, dar în această perioadă a făcut din greșeală câteva meme-uri de poker pe YouTube care au devenit virale în comunitatea de poker. Drept urmare, a făcut tranziția naturală de la a fi un model pentru copii, la un lord al meme-urilor de poker full-time.

Pe canalul său, Greg transformă în comedie momente încordate din poker, fiind totodată un susținător deschis pentru incluziune în cadrul comunității. Are milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, creând meme-uri legate de poker și călătorind în jurul lumii pentru a lua parte la jocuri de cash. S-a născut în Singapore, dar s-a mutat în Canada și a studiat actoria, făcând astfel o tranziție naturală către comediile sale de pe YouTube. A fost prezentator principal al Asian Poker Tour în 2023 și a depășit pragul de 50.000 de abonați pe YouTube.

Călătoria lui Greg a început ca actor, venind de la o școală de teatru în 2019. A avut mai multe spectacole pe NetFlix, precum și câteva reclame ici și colo. Și, la fel ca mulți alții, s-a apucat de poker ca un nou hobby în plină pandemie. După ce a vizionat o mulțime de videoclipuri și a citit o bună parte din cărțile de poker, Greg a lansat un canal ocazional de parodie de poker pe YouTube.

Cele mai multe dintre succesele lui Greg pe Youtube prezintă personaje hilare, cum ar fi acel "profesionist" de la masa de 1/2 care dă tuturor sfaturi proaste și nesolicitate sau niște dealeri de poker care au monologuri interioare despre jucători. Toate acestea ironizează tiparele comune pe care le poți vedea și experimenta în timpul jocurilor de poker. Altele, cum ar fi vlogurile sale din Vegas și din timpul jocului, ne poartă prin diversele trucuri din viața unui jucător de poker. Așadar, dacă vă place conținutul de comedie, pe un ton relaxat, canalul lui Greg trebuie urmărit.