Fedor Holz
(Ambasador Școala de Poker)

„Sunt mândru că sunt Ambasador PlayGG. Aici accentul este pus pe client, software-ul este excelent și îmi place cum abordează lumea pokerului în general.”

Performanțe

Performanțe

  • Locul 1 în German All Time Money List
  • Două brățări WSOP
  • Două titluri EPT
  • Două titluri WPT High Roller
  • Un titlu Triton High Roller

Fedor Holz este cunoscut în circuitul de poker online sub numele de „CrownUpGuy”. A câștigat peste $32,5 milioane din turneele de poker live, aflându-se pe locul 1 în topul pe Germania al celor mai mari câștigători din toate timpurile la turnee.

A câștigat mai multe titluri la competiții de poker prestigioase, inclusiv două brățări WSOP – a doua câștigată la PlayGG în timpul WSOP Online Series 2020, dar și două titluri WPT Higher Roller în scurta, dar legendara sa carieră în lumea pokerului.

Originar din Saarbrücken, Germania, tânărul în vârstă de 29 de ani a fost practic de neoprit de când a debutat pe scena pokerului în 2014. În acel an, a câștigat primul dintre cele două titluri EPT pe care le deține.

A încheiat anul 2014 cu un titlu World Championship of Online Poker (WCOOP) și un câștig în valoare de $1,3 milioane. Această performanță i-a adus și premiul de la Pocketfives.com pentru jucătorul online al anului 2014 – premiu pe care avea să îl câștige și anul următor în 2015.

Fedor ar putea fi considerat un adevărat „fenomen al pokerului”; cu toate acestea, așa cum chiar el a mărturisit, a avut nevoie de patru ani de muncă intensă înainte de a reuși să înregistreze profituri consistente.

Întruchiparea vie a ceea ce poți să primești atunci când muncești din greu, a devotamentului și a învățării din propriile greșeli, Fedor este cunoscut în întreaga lume pe canalele sale de YouTube și Twitch, care reprezintă o sursă excelentă de strategie și motivație în poker pentru toți cei care doresc să privească și să învețe.

Vino să te alături Profesorului de Poker la PlayGG, unde Fedor împărtășește sfaturi și oferă strategii care l-au transformat într-unul dintre cei mai temuți jucători din circuitul de turnee High Roller, în speranța că îți va oferi un atu în timp ce îți urmezi pasiunea pentru poker.