ElkY
(Ambasador de Joc)

„Sunt încântat să mă alătur PlayGG, cel mai ambițios site de poker. Fiind atât de concentrați pe software și pe a face pokerul din nou distractiv, PlayGG este cel mai bun loc unde poți juca poker online!”

Performanțe

Performanțe

  • Două brățări WSOP
  • Un titlu WPT
  • Un titlu EPT
  • Peste $14,5 Milioane câștiguri la turneele live
  • Jucător de esports de elită – StarCraft, WarCraft III

Bertrand Grospellier, cunoscut mai bine sub nickname-ul său online „ElkY”, este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de poker din întreaga lume și mai ales un maestru certificat în esports! Deține multiple titluri la poker, inclusiv la World Poker Tour (WPT) și la European Poker Tour (EPT), dar și două brățări WSOP.

Cu prima sa brățară WSOP câștigată în 2011, el a devenit a patra persoană care a obținut tripla coroană în poker, o performanță pe care doar nouă jucători au reușit-o până în prezent.

„ElkY” provine din Melun, Franța. Înainte de a da lovitura în lumea pokerului, și-a lăsat amprenta ca jucător de top de StarCraft. S-a mutat în Coreea de Sud, unde a devenit unul dintre cei mai faimoși jucători profesioniști de esports.

După ce s-a retras din competițiile esports, „ElkY” s-a orientat către poker. Nu i-a luat mult timp pentru a cunoaște un succes similar la mesele de poker, aventura sa începând în anul 2005. Până în ianuarie 2023, a câștigat aproape $15 milioane la turneele de poker live, ceea ce îl plasează pe locul 1 în topul câștigătorilor din toate timpurile din Franța.

Este considerat unul dintre pionierii pokerului online, deoarece a început să joace în primele zile ale poker boom-ului pe internet. Una dintre primele sale realizări, care i-a adus un reume mondial a fost aceea de a deveni primul jucător care a atins statutul de „Supernova” și „Supernova Elite” pe PokerStars – abilitatea lui de a rămâne ore îndelungate la cele mai dificile mese și în cele mai dificile jocuri rămânând legendară.

La PlayGG, „ElkY” își va valorifica dragostea pentru poker, implicarea fanilor și popularitatea din social media, pentru a se asigura că întreaga comunitate PlayGG va continua să aibă parte de un conținut extraordinar de care să se bucure, arătând suișurile, coborâșurile și tot ceea ce se află între ele în acest joc pe care îl iubim cu toții atât de mult!"