Kevin Martin
(Ambasador de Conținut)

„Îmi place să fiu ambasador PlayGG. Pokerul se află într-un moment atât de captivant acum, iar PlayGG este în frunte. Vreau doar să văd jocul cum crește și să fac cel mai bun conținut de poker posibil!”

Performanțe

Performanțe

  • Câștigător Big Brother Canada
  • Cinci titluri în evenimente de poker din Canada
  • Streamer de Poker și Creator de Conținut de top

Kevin Martin este un jucător profesionist de poker și streamer dintr-un orășel din nordul provinciei Alberta, Canada. După ce a jucat prima sa mână de poker în 2014, a știut că lumea pokerului este cea în care își dorea să fie și s-a cufundat rapid în cărți de strategie, renunțând la slujba sa de DJ la radio pentru a se dedica jocului full-time.

La început, Martin putea fi găsit la jocuri mici de cash în cazinourile canadiene, dar după ce a reușit cu succes să își construiască un bankroll, a decis să facă pasul către turneele online.

Încă de la primul MTT pe care l-a jucat, a pornit camerele de filmat și a transmis în direct noua sa călătorie. Comunitatea lui Martin a apreciat întotdeauna autenticitatea sa, deoarece a arătat atât bucuria unor suișuri de peste $100.000, cât și dezamăgirea unor coborâșuri de $100.000. El s-a transformat dintr-un jucător de mize micro pierzător într-unul care joacă cele mai mari mize de pe internet.

Pasiunea lui Martin pentru reality TV l-a determinat să participe de două ori la Big Brother Canada, cu un loc 9 la prima sa apariție și o victorie la a doua. Totodată, în timp ce concurs la Big Brother Canada și-a întâlnit soția, cei doi căsătorindu-se în toamna anului 2021. În afară de poker, Martin este, de asemenea, un mare fan al jocurilor multiplayer, în special Mario Party.

Per total, Kevin Martin este o personalitate de poker extrem de amuzantă, care a avut un impact semnificativ asupra jocului și a comunității de poker. El este cunoscut pentru implicarea sa în a-și distra publicul în timp ce concurează în jocuri pe mize mari. El este acum unul dintre cei mai mari creatori de conținut de poker din lume și forțează limitele în ceea ce privește modul în care va arăta conținutul de poker în 2023.