Daniel Negreanu
(Ambasador de GG)

„PlayGG a adus jocul înapoi oamenilor. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, poți concura și te poți distra. Iar platforma și aplicația de mobil PlayGG sunt imbatabile.”

Performanțe

Performanțe

  • Șase brățări WSOP
  • 47 de mese finale WSOP
  • 152 de intrări în bani la WSOP
  • Locul 3 în All Time Money List
  • $49 Milioane câștiguri la turneele live

Daniel s-a născut și a crescut în Toronto, Canada. S-a îndrăgostit pentru prima oară de joc încercând diferite variante de poker în timpul pauzelor de la biliard. Aici și-a pus în valoare pasiunea pentru numere și probabilități, care i-a creat un avantaj în perioada de început.

Daniel a devenit celebru pentru capacitatea lui de a citi oamenii. A câștigat prima brățară WSOP în 1998. În același an, la vârsta de 23 de ani, și-a câștigat numele de „Kid Poker”.

În drumul său spre celebritate, Daniel a apărut ca actor într-un videoclip muzical, în câteva show-uri TV și în câteva filme, printre care „X-Men de la Origini: Wolverine” și „Liceul groazei”.

Iar atunci când nu este la masa de poker, fie ea live sau online, îl poți găsi pe terenul de golf!

Daniel Negreanu este de departe cel mai ușor de recunoscut jucător de poker de pe planetă. De asemenea, putem spune fără să ne poată contrazice cineva că și-a câștigat statutul de adevărată legendă a pokerului. PlayGG îl numește cu mândrie ”unul dintre ai noștri”.

Fiind una din cele mai influente voci din lumea pokerului, dragostea lui Daniel pentru joc stă întotdeauna la baza acțiunilor și declarațiilor sale. Atunci când își exprimă opiniile puternice privind viitorul pokerului sau atunci când lucrează din greu pentru fundații caritabile, dragostea pentru joc îl ghidează întotdeauna.

La PlayGG, ai ocazia să joci la aceeași masă cu acest superstar al pokerului, să asculți poveștile lui și să navighezii sub același pavilion. Doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu Daniel Negreanu!