Ali Nejad
(Ambasador Media)

„Pentru mine, alegerea de a fi partener cu GG se potrivește cu ideea că divertismentul se află pe primul loc. Să ne depășim limitele. Să facem senzație. Să fim diferiți. Să inovăm.”

Performanțe

Performanțe

  • Prezentator: National Heads-Up Poker Championship
  • Coprezentator: The Ultimate Poker Challenge
  • Comentator: World Poker Tour
  • Crainic: Poker After Dark

Născut și crescut în San Francisco, Oliver "Ali" Nejad este un profesionist și comentator de poker care și-a făcut un nume în industrie. Și-a descoperit dragostea pentru acest joc în timp ce urma cursurile UC Berkeley, abandonând în cele din urmă studiile în 1998 pentru a se dedica full-time pokerului.

Ali s-a impus rapid ca jucător de jocuri cash de miză ridicată, călătorind prin lume și jucând în jocuri pe mize mari.

De-a lungul carierei sale, Ali a devenit una dintre cele mai recunoscute voci din poker. Pasionat de strategie și având un stil de comentariu amuzant, Ali a devenit un om de bază al show-urilor de poker televizate. El a lucrat cu ESPN, NBC sau Poker Go unde a fost prezentator.și a comentat show-uri precum Poker After Dark, Heads-Up Championship, Pro-Am Poker Equalizer și multe altele.

Ali a lucrat alături de unele dintre cele mai cunoscute personalități TV din poker, printre care Gabe Kaplan, Lon McEachern, Norman Chad și ambasadorul PlayGG, Daniel Negreanu. Ca ambasador media al PlayGG, Ali continuă să producă unele dintre cele mai bune și mai captivante conținuturi de poker de pe internet.

Ali a fost unul dintre principalii prezentatori ai prestigioasei Triton High Roller Series, analizând cele mai complicate situații strategice de joc și descriindu-le pentru a fi înțelese de toată lumea.

Ali nu este străin de joc, devenind un bun cunoscător al pokerului prin intermediul jocurilor cash pe mize mari, pe care preferă să le joace în detrimentul turneelor.