Snakey

Campion al Main Event-ului
WSOPC 2021

„Eșecul și frustrarea nu sunt permanente, drumul de sub picioarele noastre este întotdeauna calea spre succes.”

Performanțe

Performanțe

  • A câștigat $525 WSOP Winter Circuit Series Main Event
  • A câștigat WSOP-C Series $1.050 Knockout HR Bounty
  • Locul 9 în $1.500 6-Handed Championship Event

Jifeng "Snakey" Huang este un campion World Series of Poker Circuit din China. Jifeng și-a descoperit dragostea pentru poker prin intermediul home games pe care le juca cu prietenii. În adolescență, și-a petrecut ore întregi perfecționându-și abilitățile și strategia, dornic să devină cel mai bun jucător cu putință.

Zece ani mai târziu, munca intensă și dăruirea de care a dat dovadă Jifeng l-au răsplătit, el terminând victorios în Main Event-ul $525 WSOP Winter Online Circuit Series. După trei ore și jumătate de joc, chinezul Huang a strâns toate jetoanele din turneu, eliminându-i pe ultimii trei jucători și asigurându-și astfel titlul și inelul de campion.

Această victorie memorabilă i-a adus un premiu în bani în valoare de $664.725, alături de un inel de aur WSOP.

În orice caz, victoria lui Jifeng în evenimentul WSOPC nu a fost o întâmplare. Pe lângă victoria din Main Event, Jifeng s-a bucurat de alte câteva realizări notabile în poker. În 2020, a câștigat side event-ul WSOPC Series $1.050 Saturday Knockout HR Bounty pentru $33.636 și s-a clasat pe locul 9 la Ring #11: $1.500 6-Handed Championship pentru $17.238. Cu peste $782.000 câștigați în Rețeaua GG, Jifeng a dovedit că este unul dintre cei mai solizi și de succes jucători de poker.

În calitate de membru al Echipei Campionilor, Snakey este pe drumul cel bun pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți și respectați jucători de poker. Cu abilitățile sale formidabile și talentul său de necontestat, Huang este o forță de luat în seamă și va fi cu siguranță o figură familiară în vârful clasamentelor în anii ce vor urma.

Previous
Next