Nick Maimone

Câștigător 2023 WSOP Spring Circuit Main Event2023 WSOP Spring Circuit
Main Event Winner

"Cui i s-a dat mult, mult se va aștepta - Luca 12:48"

Performanțe

Performanțe

  • Locul 1 în 2023 WSOP Online Circuit Main Event
  • Locul 2 în 2x $10K Super MILLION$ Events
  • Locul 15 în 2009 WSOP Main Event
  • Locul 1 în PCA High Roller 8-Handed

În vârstă de 36 de ani, Nick Maimone, originar din Carolina de Nord, a petrecut mai bine de un deceniu la jocurile cu mize mari a pokerului profesionist. Încă de când a descoperit tainele acestui joc, la vârsta de 20 de ani, a fost fascinat de frumusețea și complexitatea acestuia.

La doar un an de la descoperirea sa, Maimone a participat și s-a clasat pe locul 15 în Main Event-ul WSOP. Această realizare a marcat începutul carierei sale de jucător profesionist de poker și de atunci se impune la masa de joc, preferând dinamica rapidă a turneelor multi-table 6-max în locul său preferat, GG poker.

În 2010, călătoria lui Maimone a luat o turnură neașteptată când s-a mutat în Honduras pentru a preda engleza la o școală bilingvă. Acolo și-a întâlnit soția și împreună au început să lucreze la un orfelinat și la un centru de malnutriție. Angajamentul lor de a ajuta a evoluat în vizite la domiciliu, în identificarea copiilor subnutriți și în stabilirea unor legături profunde cu familiile și întreprinderile locale. Ceea ce a început ca o inițiativă modestă de a oferi hrană și nevoi de bază pentru zece familii a ajuns să sprijine 500 de familii în decurs de un deceniu. Acest efort remarcabil a culminat cu nașterea 'Empatie în acțiune' (EIA).

În timp ce pokerul rămâne pasiunea sa, Maimone are numeroase alte interese. Este un creștin devotat, prețuiește timpul petrecut cu soția și copiii săi, cultivându-și colecția de muzică eclectică și practicând baschet și fotbal. Este pasionat de conservarea faunei sălbatice, de apărarea copiilor și de grădinărit, precum și de faptul că se informează despre evenimentele curente, istorie și sănătate.

Previous slide
Next slide