Niklas Astedt

Campion al Main Event-ului
WSOPC 2021

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu printre cei mai buni și este nevoie să dai totul în aceste zile pentru a ajunge acolo. Și studiez și joc, dar mie acum îmi place mai mult să concurez decât grind-ul"

Performanțe

Performanțe

  • Campion WSOP Main Event Super Circuit 2021
  • Peste $22 de Milioane Câștiguri pe PlayGG
  • Locul 2 pe lista câștigătorilor din toate timpurile de pe Pokerstake.com
  • Unul dintre cei mai buni jucători care încă nu a câștigat o Brățară

Din când în când, un jucător cu un palmares absolut incredibil apare și domină peisajul pokerului online, jucând și zdrobind orice format și deschizând discuția despre cine este cel mai bun jucător de poker.

Nikas Astedt face parte fără îndoială din această dezbatere și poate că este cel mai mare din toate timpurile din generația sa.

Originar din Gothenburg, Suedia, Astedt este unul dintre cei mai buni jucători de poker online din lume. El a înregistrat peste $34 de milioane încasări online la toate camerele de poker online la care a jucat.

A câștigat $525 WSOPC Main Event, cinci turnee Super MILLION$, are trei titluri WCOOP și cinci titluri SCOOP. A fost clasat pe primul loc în lume timp de 97 de săptămâni în ierarhia de poker online Pokerstake.com - mai mult decât orice alt jucător!

Are mai multe Inele WSOPC, cele mai notabile victorii find câștigarea WSOPC Main Event în 2021 pentru $758.443 și succesul obținut în WSOPC $10.000 Heads Up Championship pentru $348.250.

Pentru unul dintre cei mai de succes jucători online din lume, singura distincție care lipsește din vitrina cu trofee a lui Niklas este o brățară WSOP. În 2020, Roberto Romanello i-a stopat drumul spre brățară lui Niklas în evenimentul $1.500 No Limit Holdem.

Niklas nu este străin nici de sectorul live, cu peste $1,7 milioane în câștiguri totale în carieră și două intrări în bani în Main Event-ul WSOP, unde cel mai bun rezultat al său a fost locul 182 obținut în 2016 pentru un premiu în valoare de $42.285.

Previous slide
Next slide