Ha KoJleHu

Campion al Main Event-ului
WSOP Online 2021

„Cred că puterea mea ca jucător de poker vine din faptul că am o minge de cristal încorporată, așa că văd când oamenii încearcă să mă păcălească. Alți jucători ar trebui să se gândească de două ori pentru că dacă se luptă cu mine, nu vor face decât să prelungească suferința – magia este cu mine.”

Performanțe

Performanțe

  • Campion WSOP Online Main Event 2021
  • Locul 7 în 3.300 + 200 No Limit Hold’em WPT ME
  • Locul 6 în ₽ 60.000 + 6.000 No Limit Hold’em – EAPT
  • Cinci intrări în bani la WSOP

Aleksei "Ha KoJleHu" Vandyshev, un jucător profesionist de poker din Rusia, originar din Sankt Petersburg, a izbutit o realizare remarcabilă în 2021, atunci când a câștigat $5.000 MAIN EVENT Online Championship din cadrul 2021 WSOP Online pe PlayGG.

Acesta a fost un moment cu adevărat semnificativ din cariera sa, deoarece a reușit să depășească un grup de 4.092 de jucători care s-au înscris în cele 27 de zile de start și apoi în Ziua a 2-a, cu 720 de jucători rămași, a obținut în cele din urmă râvnita brățară de aur WSOP.

Această victorie memorabilă l-a făcut să devină primul jucător rus care a câștigat Main Event-ul WSOP Online. Viitorul său coleg din Echipa Campionilor, Epsen Jorstad a participat și el la acea masă finală a Main Event-ului WSOP, unde a fost eliminat pe locul 6.

Călătoria lui Vandyshev pentru a deveni un profesionist de poker a început după ce și-a terminat studiile la unul dintre cele mai renumite programe de matematică din lume. Și-a petrecut mulți ani perfecționându-și abilitățile, jucând online și lucrând constant la îmbunătățirea jocului său.

Dăruirea de care a dat dovadă l-a răsplătit în 2015, când a obținut primul său cash semnificativ, câștigând No Limit Hold'em BPT Cup în Muntenegru pentru €5.530. Prin munca și dăruirea sa continuă, cariera sa în poker s-a dezvoltat, iar el și-a atins obiectivul final, acela de a câștiga o sumă care i-a schimbat viața în valoare de $2.543.072 și o râvnită Brățară WSOP.

Vandyshev este o figură respectată a comunității de poker, cunoscută pentru competența sa ca antrenor și teoretician. Stilul său de joc agresiv și creativ este renumit în rândul colegilor săi.

Previous slide
Next slide