Ster0iabanii

"Dă bă baniii!"

Performanțe

Performanțe

  • Jucător constant la Spin&Gold
  • Câștigător la prestigiosul turneu de poker din Namur, Belgia
  • Câștigător la competiția PlayGG Poker Open

Stero sau Răzvan este un jucător pasionat de poker și un aventurier înnăscut. După ce a locuit o perioadă în Cluj unde s-a lansat și în lumea online-ului, s-a mutat în vibrantul București, unde trăiește alături de Ana, partenera sa și de o mică familie de animale de companie: țestoasa Pulea și cele două pisici, Benji și Asia.

În timpul său liber, Stero adoră să se dedice hobby-urilor sale incitante. Călătoriile îi sunt o sursă infinită de inspirație și aventură, aducându-i mereu noi perspective și experiențe memorabile. De asemenea, Stero este un maestru în bucătărie și adoră să experimenteze rețete noi și să își răsfețe papilele gustative cu preparate delicioase.

Cu toate acestea, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale este pokerul. Stero este un jucător cu o viziune strategică și o abilitate de a citi adversarii, fapt ce i-a adus victorii notabile. Printre acestea, se remarcă două câștiguri de excepție: unul la prestigiosul turneu de poker din Namur Belgia și altul la competiția PlayGG Poker Open.

În prezent, Stero este imaginea noului proiect Stero House, un loc unde se desfășoară competiții incitante cu premii vibrante, provocări amuzante și invitați VIP din lumea pokerului. Fiecare săptămână aduce noi experiențe unice, iar tu poți urmări totul în timp real pe canalul lui de YouTube, fiind martor în timp real la momentele incitante de la masa de poker.