ATPoker

"Țineeee mă!"

Performanțe

Performanțe

  • Regular în topul Clasamentelor Spin & Gold
  • Peste 50 de Mese Finale Online
  • Peste 10 Titluri Online

Andrei Țurcanu, mai cunoscut sub numele de "AT", și-a descoperit pasiunea pentru poker în 2008. Fiind un entuziast al jocurilor de noroc, s-a apucat rapid de acest joc, iar de atunci a devenit pasiunea sa.

A început prin a juca la mesele de cash precum 6-Max, 9-Max, Sit and Go și Heads Up. A dezvoltat un devotament special pentru Heads Up SNG-uri, unde s-a aflat constant în topul clasamentelor timp de mai mulți ani.

În 2018 a decis să ia o pauză, iar în 2021 a revenit la mesele online.

În ianuarie 2022, a trecut la MTT-uri la sugestia unui prieten; cu toate acestea, fără prea multă experiență online, a trebuit să o ia de la zero.

A început să facă streaming live și a creat o comunitate impresionantă de poker care i-a urmărit călătoria. A constatat că această comunitate a crescut rapid și era formată atât din începători, cât și din jucători experimentați, care s-au susținut reciproc și i-au împărtășit pasiunea pentru poker.

A fondat Echipa ATPoker, un grup de creatori de conținut care își propune să prezinte cel mai bun conținut de poker românesc.

Acestora le place să prezinte fiecare aspect al pokerului, de la MTT-uri, la Jocuri Cash, la Spin & Gold și toate emoțiile pe care jocul le oferă, plângând în timpul bad beat-urilor și râzând în timpul suckout-urior.