OpusAsu

Luptăm pentru fiecare fisă!

Performanțe

Performanțe

  • A câștigat brățara devenind campion în 2021 WSOP-E Turbo BH
  • A câștigat 2022 PokerFest RO 10 YEAR Anniversary
  • A câștigat 2019 Bucharest Highroller, NetBet Open
  • A câștigat 2015 IPT 3rd edition Bucharest Main Event

Sergiu Covrig, care joacă poker online sub nickname-ul "OpusAsu", este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de poker din România. El locuiește de trei ani în București împreună cu minunata sa soție Alina și cu câinele său Toto.

Dacă te vei afla vreodată în București la un eveniment de poker live, este aproape sigur că vei juca împotriva lui (deși s-ar putea să nu fiți la aceeași masă), deoarece rareori lipsește de la un eveniment local. De asemenea, participă la multe turnee pe întreg continentul european. Nu ezita să îl saluți dacă îl întâlnești, deoarece îi place să discute și să cunoască oameni noi.

Sergiu a descoperit pokerul pentru prima dată după ce a terminat facultatea. A devenit aproape instantaneu îndrăgostit de poker, datorită modalităților nelimitate de a juca și a varietății masive de jocuri. În timp ce continuă să joace și să își îmbunătățească jocul, pe diploma sa de masterat în managementul afacerilor se așterne praful, fiind uitată undeva într-un sertar.

După ce a jucat în mod recreațional timp de mulți ani, în principal jocuri cash live, în 2015, Sergiu a început să aprofundeze jocul de turneu. După ce a jucat din greu și a studiat mii de ore, rezultatele au început să apară și au confirmat că efortul depus a meritat investiția. Printre numeroasele sale realizări, una dintre cele mai remarcabile a fost câștigarea în 2021 a primei și, până acum, singurei sale brățări World Series of Poker, în cadrul WSOP-E Rozvadov.

Acum îl poți găsi în mod regulat în streaming-uri live la turnee cu mize medii și mari, ca parte a Echipei României. Totodată, el este disponibil pentru a discuta pe Discord.

Alături de diferitele lucruri pe care vrea să le realizeze de-a lungul carierei sale, marele său obiectiv actual în poker este să câștige un premiu din 6 cifre în timpul unui live stream.