Ins@ne

„Mănâncă, dormi, joacă poker, repetă.”

Performanțe

Performanțe

  • Jucător de renume mondial la Spin & Gold
  • Peste 300.000 USD Profit
  • Peste 7.000.000 de mâini jucate

Acesta este Răzvan Bertea, cunoscut și sub numele de "Ins@ne". S-a născut în Gorj, are 28 de ani, iar în prezent locuiește în București.

Și-a descoperit dragostea pentru poker de la o vârstă fragedă, când era încă în liceu, urmărind maratoane de poker live timp de sute de ore.

Odată ajuns la facultate, a început să joace online, frecventând turnee freeroll pentru a-și construi un bankroll decent. Deși a avut mai multe slujbe de-a lungul timpului, nimic nu l-a atras mai mult decât jocul de poker.

Rollercoaster-ul de emoții pe care acesta le oferea, recompensele financiare pe măsură și pasiunea sa au făcut ca el să aleagă cariera de jucător profesionist de poker în detrimentul oricărei alte opțiuni.

Și-a dat seama că iubește adrenalina și munca asiduă la mese, ca atare, s-a îndreptat către Spin & Gold. De atunci, a acumulat peste 7 milioane de mâini jucate și peste $300.000 câștiguri.

Astăzi îl poți găsi la mesele Spin and Gold cu cele mai mari mize, cu un singur scop: să câștige Jackpotul de $1 milion făcând ceea ce îi place.

Îi invită pe toți jucătorii să i se alăture la mesele Spin & Gold pe GG, unde continuă să își perfecționeze abilitățile și să lupte pentru un succes și mai mare în lumea pokerului.