Egption

„PlayGG mi-a oferit platforma care mi-a lăsat personalitatea să strălucească la mese. Cu atât de multe inovații și modalități de a interacționa, nu ai parte de niciun moment plictisitor la mesele virtuale!”

Performanțe

Performanțe

  • Peste $8.000.000 Câștiguri la Turnee Online
  • Locul 2 în $2.500 WPT Niagara pentru $211.000CAD
  • Locul 2 în $1.050 GGMasters High Roller pentru $109.000

Originar din marile câmpii din Saskatchewan, Patrick "Egption" Tardif și-a descoperit dragostea pentru poker la o vârstă fragedă. Pe tot parcursul liceului și facultății, a continuat să joace în mediul online.

Înainte de a se ocupa de streaming și poker, Patrick a urmat cursurile Universității Western din London, Ontario. A absolvit cu Honors Specialization în contabilitate și Minor în științe politice. În loc să sară direct în lumea contabilității, a continuat să predea engleza în Coreea de Sud. Acolo, a văzut oportunitatea de a face pasul spre streaming și poker full-time.

În ianuarie 2017 și-a luat inima în dinți și de atunci s-a bucurat de succes pe partea de poker și conținut de poker. Egption este cunoscut și pentru chat-ul, gif-urile, emoji-urile și snapcams de la masa de joc, făcând ca experiența să fie una de neuitat și niciodată plictisitoare.

Îl poți găsi pe Egption jucând live în diverse cazinouri din Canada și online pe WSOP.CA unde își doboară adversarul, stradă cu stradă.

Egption a avut multe momente memorabile care i-au schimbat viața în poker, inclusiv un loc 2 la $1.000 GGMaster HR pentru $108.779 și un loc 7 în Main Event-ul Battle of Malta pentru $65.868, toate putând fi urmărite în streaming!