Callmelija

„Viața este poker și e rândul tău să joci. Doar joacă fiecare mână, nu le poți rata pe toate.”

Performanțe

Performanțe

  • A urcat la jocurile cash de la 2NL la 200NL într-un an
  • A completat provocarea de la $0 la $10K în 3 luni
  • Locul 13 în GGMasters High Roller $8.758

Faceți cunoștință cu Andrijana Gligoric, cunoscută și sub numele de "Callmelija", o jucătoare profesionistă de poker și streamer din Serbia. Andrijana a început să joace poker în timp ce studia inginerie electrică la universitate.

Prietenii au organizat jocuri cash în orașul în care a urmat cursurile școlii și s-a îndrăgostit de acest joc. După ce a terminat facultatea, Andrijana s-a mutat în Malta pentru a se cufunda în industria pokerului și a cazinourilor.

Dragostea Andrijanei pentru acest joc a determinat-o să înceapă să facă streaming pe Twitch, unde și-a construit rapid o comunitate de urmăritori și a găsit succesul ca streamer.

Ca parte din Echipa Globală, ea este cunoscută sub numele de "Regina Jocului Cash", având în vedere timpul petrecut zdrobind mesele de cash. Andrijana este o jucătoare devotată, care joacă șase sau șapte zile pe săptămână pentru a-și construi bankroll-ul. Callmelija s-a folosit de disciplină și de munca intensă pentru a-și transforma pasiunea într-un mod de viață.

În ciuda provocărilor provocate de pandemie, ea a continuat să joace și să-și îmbunătățească abilitățile, iar acum așteaptă cu nerăbdare să joace mai multe jocuri live. Plănuiește să își testeze abilitățile la World Series of Poker și să vadă unde o va duce pasiunea ei pentru poker în viitor.

Callmelija este, de asemenea, o persoană foarte sociabilă, iar stream-urile ei sunt un loc minunat pentru a petrece timpul și a învăța de la o jucătoare pasionată, care este întotdeauna dispusă să își împărtășească cunoștințele și experiențele. Vino să îi urmărești stream-ul și să te bucuri de faimoasa ospitalitate sârbă!