AllinPav

„Trebuie să investești bani ca să faci bani!”

Performanțe

Performanțe

  • 7 ani ca streamer profesionist de poker
  • Are cele mai multe ore totale transmise în Twitch Poker
  • A câștigat $62.000 în $525 Bounty Hunters HR Main Event

All In Pav, cunoscut și sub numele de Hristivoje Pavlovic, este un jucător de poker dedicat și un streamer popular pe Twitch din Adelaide, SA. În căutarea unor noi oportunități, el s-a mutat în Auckland, NZ în 2018, după ce pokerul online a fost interzis în Australia. El împărtășește jocul său de MTT cu publicul din noiembrie 2015.

Pav și-a început călătoria în poker jucând în principal jocuri cash în timp ce locuia cu părinții săi, dar, pe măsură ce și-a perfecționat abilitățile, a început să exploreze lumea turneelor multi-table. Acum, el este aproape exclusiv un jucător de turnee, concentrându-se în principal pe MTT-urile online.

În 2018, Pav s-a mutat în Noua Zeelandă și a locuit într-un "stream house" comun cu alți trei prieteni și grinderi de poker.

Pav este cunoscut pentru credința sa în importanța autoperfecționării și a studiului jocului de poker. De asemenea, el subliniază importanța gestionării stricte a bankroll-ului, sugerând un minim de 100 de buy-in-uri pentru jucătorii de turnee. Totodată, el recomandă Upswing Poker atât jucătorilor noi, cât și celor consacrați.

Pe 22 aprilie 2019, Pav a luat parte la turneul $450 High Five #23 main event pe Americas Cardroom și a terminat pe locul 3, obținând cel mai mare scor de până acum în valoare de $53.454. În ciuda faptului că a fost un jucător break-even între 2010 și 2015, ulterior a obținut succesul prin muncă intensă și determinare. El crede că acest lucru este ceva ce oricine poate realiza. De asemenea, el are pe braț tatuaje legate de poker, care pot fi văzute pe canalul său de Twitch. A transmis 2.368 de ore în 2020, ceea ce înseamnă aproape 6,5 ore pe zi, în fiecare zi!

Începând cu luna noiembrie 2022, este și proaspăt tată și în prezent se concentrează pe echilibrarea vieții sale ocupate, care se împarte între streaming, îmbunătățirea la poker, a fi un tată și un partener grozav.