Lewis Hamilton

Lewis Hamilton este o Legendă în Formula 1. A câștigat șapte Campionate Mondiale, are 103 Victorii în Curse și 191 de clasări pe Podium. Este fie lider, fie la egalitate în toate cele trei categorii. Acum el ni se alătură și aduce un nou calibru de competiție jocului de poker.

  • Actualul GOAT al Piloților de F1 cu 103 Victorii
  • Cel mai tânăr pilot de curse angajat vreodată în Formula1
  • Cel mai bine plătit Pilot de F1 în perioada 2013 – 2021

Sir Lewis Carl Davidson Hamilton MBE este un pilot de curse britanic care concurează în prezent în Formula 1, evoluând pentru MercedesFormula One Team. În Formula 1, Hamilton a câștigat un număr record de șapte titluri World Drivers' Championship (la egalitate cu Michael Schumacher) și deține recordurile pentru cele mai multe victorii (103), pole position-uri (103) și clasări pe podium (191).

Lewis Hamilton și-a început cariera în cursele auto în 2001 în British Formula Renault Winter Series, terminând pe locul cinci în clasament. În primul sezon în care a participat în Formula 1, Hamilton a fost partener cu campionul mondial de la acea dată, Fernando Alonso. Până în prezent, este singurul pilot de culoare care a concurat în această competiție.

Hamilton și-a făcut debutul în Poker la mesele GGPoker în noiembrie 2020, când a plătit $10.300 pentru a intra în Evenimentul #7 din cadrul GGPoker High Rollers Week. Turneul a avut un garantat de $1,25 milioane și în cadrul acestuia s-a duelat cu nume mari din pokerul online, precum Isaac Haxton, Christian Rudolph, Niklas Astedt și Artur Martirosian, care au fost la masă cu el.