Jimmy Carr

Cunoscut pentru replicile sale întunecate și adesea picante, precum și pentru râsul său caracteristic și unic,acest prieten al lui GG este un scriitor de televiziune desăvârșit și prezentator a numeroase emisiuni de televiziune.

  • Comedian de stand-up de succes de peste 25 de ani
  • Prezentator premiat al mai multor show-uri TV
  • Multiple cel mai bine vândute albume și numere de comedie

Jimmy Carr este un cunoscut comedian, scriitor, prezentator de televiziune și actor britanic. Dintotdeauna a avut o dragoste pentru comedie și astfel și-a început cariera în 1997, jucând stand-up comedy în diverse cluburi și festivaluri din Marea Britanie. A devenit rapid cunoscut pentru replicile controversate pe care le rostea fără menajamente și pentru râsul său caracteristic.

Pe lângă cariera sa de stand-up comedy, Carr este, de asemenea, un scriitor și actor talentat. A scris pentru mai multe show-uri TV și a apărut în mai multe filme și seriale TV.

Carr este poate cel mai bine cunoscut pentru activitatea sa ca prezentator și gazdă de televiziune. El a fost gazdă și prezentator pentru o serie de show-uri populare de la Channel 4 din Marea Britanie, printre care 8 Out of 10 Cats, 8 Out of 10 Cats Does Countdown și The Big Fat Quiz of the Year. Istețimea și simțul ascuțit al umorului au făcut din el o alegere populară pentru a prezenta aceste tipuri de show-uri. De asemenea, a primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune.

Jimmy a participat la turneul bounty LADbible Poker Rooms cu fond de premiere record de £50.000 pe PlayGG. El a fost întotdeauna un fan al pokerului și a fost încântat să participe la turneu.

Una peste alta, Jimmy Carr este un comedian, scriitor, actor și prezentator de televiziune multitalentat, care a avut un impact semnificativ asupra lumii comediei. Istețimea și umorul său i-au adus un public numeros și dedicat, iar el continuă să joace în fața unor săli pline în întreaga lume.