Kim Lee

Kim Lee este un DJ internațional, model, muzician și personalitate de televiziune. Fanii acestei vedete din Bling Empire au mers până la a o porecli "Kim Kardashian cea asiatică".

  • Femeie DJ și producător de muzică electronică
  • A colaborat cu Nike, Puma și Samsung
  • Votată „Cel mai sexy DJ din Asia” de revista FHM

DJ Kim Lee a colaborat cu PlayGG și a găzduit un party GG Spring Festival pentru femei pentru a sărbători parteneriatul cu Fantastic Ladies In Poker (FLIP).

Petrecerea a fost organizată pentru a celebra parteneriatul dintre cele două organizații și pentru a promova în joc diversitatea de gen.

Un turneu $20K GGSF FLIP Breakthrough a fost organizat împreună cu unul exclusiv setat de DJ Kim Lee, care a fost transmis simultan de GGPoker.TV.

Turneul a fost deschis tuturor, dar PlayGG a acordat fiecărui membru eligibil al comunității FLIP un bilet gratuit de $10, oferind astfel șansa de a concura pentru a câștiga premii exclusive.

Membrii FLIP care s-au clasat pe primele locuri au câștigat premii exclusive, inclusiv o geantă de lux din piele Saint Laurent. Turneul a fost o ocazie excelentă pentru jucătoarele de poker de a-și arăta îndemânarea și de a intra în contact cu alte jucătoare de poker.