deadmau5

Acest prieten al GG, nominalizat la premiile Grammy, este un producător de muzică electronică și DJ canadian, cunoscut pentru casca sa emblematică „mau5head” și pentru faptul că încorporează adesea producția vizuală live în spectacolele sale.

  • Artist nominalizat la Grammy
  • Cunoscut pentru emblematica cască „mau5head”
  • A colaborat cu Kaskade, Rob Swire și alții

Deadmau5, superstarul canadian, a încheiat recent un parteneriat cu PlayGG pentru seria-record de turnee $150M GG Spring Festival. Acesta a fost un moment istoric pentru pokerul online, deoarece s-a consemnat cea mai mare sumă garantată din istorie a unei serii.

Festivalul a început în forță, Deadmau5 fiind gazda unui party de deschidere. Petrecerea a fost exclusivistă și a inclus o colecție muzicală setată chiar de artistul canadian. În plus, a avut loc un turneu $100K Freeroll Houseparty, la care au putut participa toți jucătorii.

Aceștia au avut ocazia să joace cu deadmau5 și să-l elimine în propriul său turneu $10K GG Legends Bounty. A fost o oportunitate unică și interesantă pentru jucători de a concura împotriva starului muzical și de a câștiga, eventual, un premiu în bani.

Seria de turnee a inclus peste 300 de evenimente, oferindu-le jucătorilor o gamă largă de opțiuni la care să participe. Cu o garanție de cel puțin $150 de milioane în premii, turneul a reprezentat un succes uriaș atât pentru PlayGG, cât și pentru Deadmau5.