Pamsi

„Există un singur lucru pe care îl iubesc mai mult decât pokerul și anume acela de a arăta pokerul lumii. Îmi place să creez conținut distractiv și să ajut oamenii să descopere acest joc captivant. Scopul meu este ca pokerul să fie recunoscut pentru ceea ce este, un joc de îndemânare."

Performanțe

Performanțe

  • Cea mai importantă creatoare de conținut spaniol de poker la nivel mondial
  • A câștigat turnee Ladies Events consecutive în 2022
  • A câștigat un Inel WSOP-C Uruguay în Decembrie 2022

Pamela "Pamsi" Balzano este o jucătoare de poker argentiniancă în vârstă de 26 de ani, ea fiind una dintre cele mai cunoscute producătoare de conținut de poker din America Latină, care face streaming, comentează și prezintă evenimente, totul într-un mod cât mai distractiv posibil. Balzano a fost puternic implicată în comunitatea de poker în cea mai mare parte a ultimilor zece ani. Și-a început călătoria ca fotograf, dar în curând și-a dat seama că își dorea ca vocea ei să ajungă la cât mai mulți oameni, astfel că a început să lucreze la propriul canal de YouTube.

Pe canalul ei, ea purta discuții cu jucători de poker, oferea sfaturi noilor jucători, crea vloguri de turnee și producea videoclipuri populare "Draw My Life" pentru jucători precum Adrian Mateos, Damian Salas și Doyle Brunson. Videoclipurile ei au fost văzute de peste 100.000 de ori și au ajutat-o să devină tot mai cunoscută în comunitatea de poker.

Ea a dorit să calce pe urmele fratelui său ca jucător profesionist de poker, dar să facă ceva diferit și atunci a decis să își înceapă canalul de YouTube. Balzano a vrut să arate și să comunice oamenilor toate lucrurile fantastice care s-au întâmplat în timpul călătoriilor ei, în special cele din spatele scenei. Să creeze videoclipuri amuzante pentru ca pokerul să se învețe cu ușurintă, pe care toată lumea să le poată înțelege și de care să se poată bucura. Ea crede că arătând cealaltă față a pokerului ajută la eliminarea prejudecăților societății cu privire la acest joc.

Principalul ei obiectiv este să continue să crească în calitate de jucătoare și creatoare de conținut, promovând jocul de poker într-un mod amuzant și colorat. În calitate de membră a Echipei Twitch de la PlayGG, ea lucrează din greu pentru ca ceea ce dorește să transmită să ajungă la mai multe persoane și pentru a face pokerul accesibil tuturor.

În 2022, ea a câștigat trei trofee și un inel WSOP și a promis că va continua să dea tot ce are mai bun în 2023. Îi vei fi alături în această aventură?