Diego Ventura

“Înțeleptul se răzgândește, prostul niciodată. Nu poate exista progres fără schimbare, nu există creștere fără reînnoire. Trebuie să existe întotdeauna un val de gânduri noi și autentice pentru a asigura progresul în viață. Gândurile tale sunt cele care te reprezintă, idealurile și principiile sau dorințele tale sunt cele care îți vor determina destinul”

Performanțe

Performanțe

  • Peste $8 Milioane Încasări Online all-time
  • A fost clasat pe Locul #17 în lume pe PokerStake
  • Este jucătorul peruan cu cel mai mare total al încasărilor la turneele de poker live all-time

Călătoria lui Diego Ventura în poker a început în 2012, când a descoperit jocul în timp ce era student în străinătate, în Brazilia. A început să joace Sit & Go's și MTT's și a văzut în poker o alternativă la traseul clasic. Și-a petrecut timpul învățând jocul și, după un an, s-a clasat pe locul al treilea într-un turneu Sunday Million, factor declanșator al carierei sale de jucător profesionist de poker.

În următorii doi ani, a muncit din greu și a înregistrat un mare succes, câștigând peste $900K și terminând pe locul doi la 2015 PCA, după ce s-a calificat dintr-un satelit de $100. Realizările sale l-au transformat într-o sursă de inspirație pentru mulți jucători de poker peruani aspiranți.

Diego continuă să trăiască viața de jucător profesionist de poker și se bucură de fiecare moment al acesteia. El a câștigat Main Event -ul Caribbean Poker Fiesta, European Cup în cadrul Battle of Malta și multe altele. În prezent, este clasat pe locul 1 în topul câștigătorilor din Peru prezentat de Hendon Mob.