Daniel Negreanu

Daniel te salută din Toronto, Canada. S-a îndrăgostit pentru prima oară de joc încercând diferite variante de poker în timpul pauzelor de la biliard. Aici și-a pus în valoare pasiunea pentru numere și probabilități, care i-a creat un avantaj în perioada de început.

Daniel a devenit celebru pentru capacitatea lui de a citi oamenii. A câștigat prima brățară WSOP în 1998. În același an, la vârsta de 23 de ani, și-a câștigat numele de „Kid Poker”. Pe drumul său spre celebritate, Daniel a jucat chiar și în filme precum „X-Men de la Origini: Wolverine” și „Liceul groazei”.

Iar atunci când nu este la masa de poker, dă lecții și la golf!

Daniel Negreanu este de departe cel mai ușor de recunoscut jucător de poker de pe planetă. Putem spune fără să ne poată contrazice cineva și că și-a câștigat statutul de adevărată legendă a pokerului. PlayGG îl numește cu mândrie ”unul dintre ai noștri”. La mesele de poker live, Daniel este recunoscut pentru avantajele sale strategice. Aruncă o privire asupra rezultatelor sale WSOP și vei înțelege calibrul acestui Zeu al Pokerului.

Fiind una din cele mai influente voci din lumea pokerului, dragostea lui Daniel pentru joc stă întotdeauna la baza acțiunilor și declarațiilor sale. Atunci când își exprimă opiniile puternice privind viitorul pokerului sau atunci când lucrează din greu pentru fundații caritabile, dragostea pentru joc îl ghidează întotdeauna. La PlayGG, aveți ocazia să jucați la aceeași masă cu acest superstar al pokerului, să ascultați poveștile lui și să navigați sub același pavilion.

Doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu Daniel Negreanu!

Realizări

  • Șase brățări WSOP
  • 39 de mese finale WSOP
  • 127 de câștiguri WSOP
  • Locul 3 pe lista celor mai mari câștiguri din toate timpurile
  • 42 de milioane USD în încasări la mese live
„PlayGG este locul care aduce jocul înapoi la nivelul oamenilor. Indiferent de nivelul tău de experiență, poți concura și te poți simți bine. Iar platforma și aplicația de mobil PlayGG sunt imbatabile.”