Bun venit în slotul video Purrfect Potions, cu o serie de Bonusuri Amplificator Wild și o funcționalitate de Rotiri Gratuite.
Despre joc
Purrfect Potions este un slot video cu 5 role și trei rânduri care încorporează 20 de linii de plată. Când 2 sau 3 (în funcție de simbol) sau mai multe simboluri identice aterizează pe o linie de plată pornind de la rola din stânga, aceasta va plăti. Jocul conține 4 simboluri obișnuite cu plăți mari, reprezentate de pictograme magice familiare și 5 simboluri cu plăți mici reprezentate de simboluri ale cărților regale. Există un singur simbol Wild care înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Scatter Bonus și simbolului Purrfect Potions. Există trei tipuri de simboluri Scatter Bonus care se combină pentru a oferi trei niveluri ale funcționalității Rotiri gratuite atunci când trei apar la vedere pe rolele 1, 3 și 5.

Simbol Purrfect Potions
Dacă un simbol Purrfect Potions apare pe role, acesta va declanșa unul dintre cele trei bonusuri diferite Amplificator Wild.

Wild Magic – Creează 1-4 simboluri Wild stivuite în care fiecare simbol de pe o rola devine Wild.
Atingere Magică – Creează 2-8 simboluri Wild la diferite poziții pe rolele plasate aleatoriu.
Wild-uri Misterioase – Creează 2-8 Wild-uri Multiplicatoare, care oferă multiplicator x2, x3, x5, x10, x20 sau x50. Se aplică un singur multiplicator per linie de plată.
Bonus Rotiri Gratuite
Simbolurile Rotiri Gratuite Bonus apar pe rolele 1, 3 și 5. Simbolurile Super Bonus și Mega Bonus apar doar pe rola 3. Când 3 simboluri Bonus ajung în vedere, Rotiri Gratuite sunt acordate împreună cu un premiu bonus. Rotirile Gratuite sunt jucate cu aceeași miză ca și rotirea care le-a declanșat. Este posibil să re-declanșați Rotiri Gratuite obținând trei simboluri Bonus suplimentare vizibile pe role. Sunt posibile maximum trei declanșări în timpul unei secvențe de Rotiri Gratuite. Simbolurile Bonus Super și Mega sunt disponibile numai în jocul de bază și nu în timpul Rotirilor Gratuite.

Numărul de Rotiri Gratuite este determinat de tipul simbolului Scatter Bonus pe rola 3, dintre care doar una se poate întâmpla la un anumit moment dat:

BONUS X BONUS X BONUS acordă 8 Rotiri Gratuite plus un Câștig Bonus de 2 ori miza de bază.
BONUS X SUPER BONUS X BONUS acordă 12 Rotiri Gratuite plus un Câștig Bonus de 10 de ori miza de bază.
BONUS X MEGA BONUS X BONUS acordă 16 Rotiri Gratuite plus un Câștig Bonus de 50 de ori miza de bază.
În timpul Rotirilor Gratuite, după ce un simbol Purrfect Potions a aterizat și a fost acordat unul dintre cele trei bonusuri Wild Boost (vezi mai sus), se acordă Rerotiri ale rolelor. Simbolurile Wild sunt blocate pe loc în timpul Rerotirilor. Dacă Wild-uri Multiplicatoare au fost adăugate la role din Bonusul Wild Misterios, Wild-urile și Multiplicatorii sunt reținute pentru Rerotiri ulterioare. După primul Amplificator Wild, se acordă 1 Rerotire. După al doilea Amplificator Wild, se acordă 2 Rerotiri. După al treilea și următorul Amplificator Wild, se acordă 3 Rerotiri. Rerotirile sunt jucate mai întâi, fără a se deduce din numărul de Rotiri Gratuite, urmate de Rotirile Gatuite rămase.

Cumpărare Bonus
Prin selectarea butonului Cumpărare Bonus, jucătorul poate plăti x100 pentru un Bonus de Rotiri Gratuite cu mărimea pariului la alegere. La plasarea pariului, rolele se vor învârti într-o combinație de simboluri Bonus, Super Bonus sau Mega Bonus determinate aleatoriu. Bonusul de Rotiri Gratuite relevant va fi acordat.

Pariu Magic
Miza de bază poate fi mărită cu 50% prin activarea modului special Pariu Magic. Când modul Pariu Magic este activ, oferă șansa de a declanșa o rotire specială a rolei, care va acorda o funcționalitate bonus de Rotiri Gratuite. Activarea Pariului Magic are ca rezultat o șansă mai mare de câștiguri mai mari.

Cum se Joacă
Apăsați butonul Rotire pentru a începe jocul.
Cum se calculează câștigurile pe linia de plată
Pentru a calcula câștigul total pe linia de plată, calculați toate câștigurile pe linia de plată și adunați-le împreună. Pentru a calcula câștigul pe o singură linie de plată, numărați câte simboluri identice sunt aliniate în secvență pe linie. Dacă sunt aliniate trei sau mai multe simboluri identice (două în cazul simbolurilor Logo), găsiți valoarea câștigului în Tabelul de Plată static. Acolo puteți găsi valoarea tuturor simbolurilor, pentru 2 la rând, 3 la rând 4 sau 5 la rând. Se plătește doar cea mai mare combinație câștigătoare pe linie. În cazul în care combinația câștigătoare începe cu două sau mai multe simboluri Wild, pot exista mai multe moduri de a interpreta câștigul. În acest caz, este plătită doar combinația cu cel mai mare câștig. Mai sus nu sunt incluse simbolurile Bonus care nu trebuie să fie pe o linie de plată pentru a acorda un premiu. După finalizarea rundei Bonus, toate câștigurile sunt adăugate la orice câștig din jocul care a activat Bonusul. Poate exista o discrepanță între suma câștigurilor individuale din colecția Rotiri Gratuite față de ceea ce este afișat în ecranul final de câștig total. Câștigul total din ecranul final afișează câștigul final rotunjit.

Opțiunile Jocului
Faceți clic pe pictograma opțiuni pentru a extinde sau a restrânge tava de opțiuni.
Tabelul de plată – Aflați cât plătește fiecare simbol, explicații despre funcțiile jocului și informații privind liniile de plată.
Reguli – Deschide regulile jocului.
Setări – Modificați viteza jocului, pornirea/oprirea sunetului și alte setări.
Istoric – Dacă această funcție este activată pe site-ul dvs. de jocuri de noroc, puteți analiza și revedea ultimele 10 runde de joc.
Lobby – Iese din joc și readuce jucătorul în lobby.
Panoul de Joc
Meniu (Bara Burger)
Sunet – Permite jucătorului să dezactiveze sunetele.
Sold – Afișează soldul contului jucătorului.
Câștigul – Afișează câștigul pentru jocul curent.
Pariu – Afișează pariul curent.
Selectare Pariu – Deschide o fereastră pop-up care permite jucătorului să selecteze valoarea pariului dorită.
Joc automat (dacă este disponibilă) – Permite jucătorului să acceseze panoul de joc automat pentru a selecta numărul de jocuri automate și limitele.
Butonul Rotire – Plasează pariul și rotește rolele. Când rolele se învârtesc, butonul rotire se transformă în Butonul Stop. Apăsarea Butonului Stop oprește imediat rolele (acolo unde este disponibil).
Cumpărare Bonus – Deschide meniul de Cumpărare Bonus.
Pariu Magic – Activează modul special Pariu Magic.
(Este posibil ca unele funcții și opțiuni să nu fie disponibile în jurisdicția dumneavoastră.)

Scurtături Tastatură
Bara Spațiu – Apăsați bara de spațiu pentru a roti pe desktop.

Câștigul teoretic al jucătorului (RTP)
Câștigul așteptat reflectă rentabilitatea teoretică printr-un număr foarte mare de rotiri de către numeroși jucători pe o perioadă lungă de timp și nu poate fi afectată de strategia jucătorului.
Câștigul teoretic general al jucătorului este 95.5%
Randomizare
Rolele sunt învârtite cu o șansă corectă și egală pentru fiecare poziție de oprire de către un generator certificat de numere aleatorii. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us
INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Dacă jocul dvs. este întrerupt în timpul jocului, puteți relua runda de joc după ce reporniți jocul dacă nu trece mai mult de 0.8 oră de la întrerupere. Dacă trece acest timp, toate eventualele câștiguri de la jocul întrerupt vor fi adăugate la contul dvs. Dacă alegeți să săriți peste reluare, câștigul dvs. va fi adăugat imediat la soldul dvs. În orice situație în care funcția de reluare nu este suficientă, contactați serviciul de asistență al site-ului web de jocuri de noroc.
În cazul unei funcționări incorecte a hardware-ului/software-ului de jocuri de noroc, toate pariurile și plățile afectate sunt anulate și toate sumele pariate sunt restituite.