Bine ați venit în Hanzo’s Dojo, care are un Rooftop Slot extra, 2 moduri Free Spin și 5 incitante Free Spin Boosters.
DESPRE JOC
Hanzo’s Dojo este un Slot Video 5×3 cu 25 de linii de plată și un slot suplimentar tip 3×1 numit Rooftop Slot. Jocul are 8 simboluri obișnuite care oferă câștig dacă trei sau mai multe sunt aliniate succesiv pe o linie de plată, începând de la poziția din stânga. Există un simbol wild care înlocuiește toate simbolurile obișnuite, un simbol Free Spin care plătește „împrăștiat” și un simbol 3×3 care apare în Free Spins (Rotirile Gratuite). Rooftop Slot include, de asemenea, un simbol wild extins, un simbol Hanzo și un simbol Rooftop Free Spin.

ROOFTOP SLOT
Rooftop Slot este un slot mini 3×1 în care jucătorii declanșează Free Spin Boosters și diverse moduri Free Spins. Există 4 simboluri diferite care apar în Rooftop Slot:
Simbolul Hanzo
Aterizarea a 3 Simboluri Hanzo (pot fi înlocuite cu wilds) premiază jucătorul cu 3 premii Hanzo
Simbolul Hanzo dezvăluie un simbol obișnuit aleatoriu care devine simbol 3×3 blocat în rolele centrale pentru întreaga sesiune Hanzo Spin
Simbolurile Hanzo sunt disponibile numai în jocul de bază
Wild-ul Expansiv
Aterizare a 3 Wild-uri Expansive acordă 3 Rotiri Hanzo cu simbolul wild 3×3 blocat în rolele centrale
Wild-urile Expansive Individuale aterizează, se extind în jos spre rola de mai jos, transformând acea rolă într-o rolă wild
Wild-urile Expansive pot înlocui simbolurile Hanzo în Slotul Rooftop 3×1
Simbolul Rooftop Slot
Funcționează ca simbol obișnuit Free Spin, dar oferă boostere suplimentare
Aterizarea oricărei combinații de 3+ simboluri Free Spin acordă un mod Free Spin (simbolurile Free Spin de pe rolele 5×3 și Rooftop Slot se iau în considerare)
Fiecare simbol Rooftop Free Spin acordă 1 Free Spin suplimentar + 1 Free Spin extra (atât atunci când declanșează Free Spins, cât și în modulul Free Spins)
Simbol Gol
Simbolurile goale nu indică vreun premiu
Rotirile Hanzo
Aterizarea oricărei combinații de 3 simboluri Hanzo și/sau extinderea Wild-urilor în premiile pentru slotul pe acoperiș 3 rotiri Hanzo
Simbolul Hanzo dezvăluie un simbol obișnuit care se transformă într-un simbol fix 3×3 pe rolele centrale pentru întreaga sesiune de Rotiri Hanzo
Dacă rotirile Hanzo au fost declanșate cu 3 wild-uri expansive, atunci simbolul 3×3 este un wild
În timpul Rotirilor Hanzo, singurele simboluri disponibile în Rooftop Slot sunt simbolul gol și simbolul Free Spin
Rotirile Hanzo sunt jucate cu aceeași valoare și linii de monedă ca rotirea de activare
Free Spins
Aterizarea oricărei combinații de 3 sau mai multe simboluri Free Spin oferă un mod Free Spin; Simbolurile Rooftop Slot Free Spin acordă 4 Free Spins și 1 caracteristică fiecare; Simbolurile Free Spin de pe rola 5×3 oferă 3 Free Spins fiecare. De exemplu, aterizarea a 2 simboluri obișnuite Free Spins și a 2 simboluri Free Spin Rooftop Slot acordă: 3+3+4+4=14 Free Spins + 2 Boostere Free Spins
Cele 3 role centrale rotesc simbolurile 3×3
Singurele simboluri disponibile în Rooftop Slot sunt simbolul gol și simbolul Free Spin
Free Spins se joacă cu aceeași valoare și linii de monedă ca rotirea de activare
Free Spin Boosters
Există 5 Free Spin Boosters diferite care pot fi activate prin aterizarea simbolurilor Free Spin în Rooftop Slot.
+2 Free Spin – pot fi acordate de mai multe ori într-o singură rundă Free Spin
x2 Multiplicator – indiferent de momentul în care a aterizat, este aplicat întregii runde Free Spin (poate fi activată numai o singură rundă Free Spin)
Rola 5 Sălbatică – toate pozițiile de pe rola 5 devin Wild (pot fi activate doar o singură dată per sesiune Free Spin, dar durează cât toată sesiunea Free Spin)
Câștigă în ambele sensuri – liniile plătesc de la extrema stângă și de la extrema dreapta (pot fi activate numai odată cu fiecare sesiune Free Spin, dar rămân pe toată durata rundelor rămase, odată activate)
Ghiont simbol 3×3 – simbolul central din 3×3 poate fi mutat cu până la 3 poziții de rolă pentru a da cel mai bun rezultat (poate fi activat numai o singură sesiune per Free Spin, dar rămâne pe toată durata rundelor rămase, odată activat. )
CUM SE JOACĂ
Selectați valoarea monedei.
Apăsați butonul Învârtire pentru a începe jocul.
CUM SE CALCULEAZĂ CÂȘTIGURILE PE LINIA DE PLATĂ
Pentru a calcula câștigul total pe linia de plată, calculați toate câștigurile pe linia de plată și adunați-le împreună.
Pentru a calcula câștigul pe o singură linie de plată, numărați câte simboluri identice sunt aliniate în secvență pe linie. Dacă linia de plată plătește de la stânga, începeți să numărați de la marginea din stânga. Dacă linia de plată plătește de la dreapta, începeți să numărați de la marginea din dreapta.
Dacă sunt aliniate trei sau mai multe simboluri identice, aflați valoarea câștigului în fise din Tabelul de plată. Acolo puteți găsi valoarea tuturor simbolurilor dacă sunt 3 la rând, 4 la rând și 5 la rând. Se plătește doar cea mai mare combinație câștigătoare pe linie.
Calculul de mai sus nu include simbolurile Freespin care plătesc distribuit.
Dacă combinația câștigătoare începe cu trei wild-uri, pot exista mai multe moduri de a interpreta câștigul. În acest caz, este plătită doar combinația cu cel mai mare câștig.
Calculați câștigul total în moneda dvs. înmulțind câștigul total în fise cu valoarea fisei.
OPȚIUNILE JOCULUI
Faceți clic pe pictograma opțiuni pentru a extinde sau a restrânge tava de opțiuni.
Tabelul de plată – Aflați cât plătește fiecare simbol, explicații despre funcțiile jocului și informații privind liniile de plată.
Setările de joc – Modificați viteza jocului, volumul sunetului și alegeți condițiile în care se oprește jocul automat.
Istoricul jocului – Dacă această funcție este activată pe site-ul dvs. de jocuri de noroc, puteți analiza și revedea ultimele 10 runde de joc.
Regulile jocului – Deschide regulile jocului.
Oprirea sunetului – Pornește sau oprește sunetul.
PANOUL DE JOC
Linii – Afișează numărul de linii din joc. Numărul de linii este fix și nu poate fi schimbat.
Valoarea fisei – Modificați valoarea pariului prin modificarea valorii fisei. Pentru a transforma orice pariu sau câștig în fise în moneda dvs., înmulțiți numărul de fise cu valoarea fisei.
Pariul – Valoarea pariului este 1 fisă pe linie de plată.
Pariul maxim – Stabilește valoarea fisei la valoarea maximă disponibilă. Apăsați din nou butonul Pariu maxim pentru a reveni la valoarea anterioară a fisei.
Butonul învârtire – Pornește jocul. Când rolele se învârtesc, butonul învârtire se transformă în butonul Stop. Apăsați butonul Stop pentru a opri imediat rolele.
Jocul automat – Puteți juca jocul fără a mai apăsa de fiecare dată butonul învârtire. Alegeți numărul de runde pe care să le jucați automat prin apăsarea butonul Joc automat. Puteți alege condiții suplimentare pentru oprirea jocului automat din Setările jocului. Limitarea pierderilor de la anumite versiuni de client vă împiedică să pierdeți în timpul sesiunii de joc automat sume mai mari decât limita setată. Pentru a opri manual jocul automat, apăsați butonul Joc automat.
Câștigul – Afișează câștigul curent sau de la ultima rundă câștigătoare.
Soldul – Afișează soldul contului dvs.
Vizualizarea Bani/Fisă – Puteți alege să vedeți Valoarea pariului și Soldul în Bani sau în Fise. Dacă alegeți bani, jocul va transforma toate valorile din fise în bani prin înmulțirea numărului de fise cu valoarea fisei. Puteți trece de la vizualizarea în Bani la cea în Fise de la opțiunea din setări sau apăsând câmpul Pariu sau câmpul Sold.
SCURTĂTURI TASTATURĂ
Bara Spațiu – Apăsați bara de spațiu pentru a roti
CÂȘTIGUL JUCĂTORULUI
Câștigul teoretic general al jucătorului este de 96.1%.
ALEATORIZAREA
Rolele sunt învârtite cu o șansă corectă și egală pentru fiecare poziție de oprire de către un generator certificat de numere aleatorii. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us
INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Dacă jocul este întrerupt în timpul jocului, jucătorii pot relua jocul după repornirea jocului. Dacă alegeți să săriți peste reluare, câștigul dvs. va fi adăugat imediat la soldul dvs.
În orice situație în care funcția de reluare nu este suficientă, contactați serviciul de asistență al site-ului web de jocuri de noroc.
În cazul unei funcționări incorecte a hardware-ului/software-ului de jocuri de noroc, toate pariurile și plățile afectate sunt anulate și toate sumele pariate sunt restituite.
Acestea sunt regulile jocului, versiunea 1.0 din data 27.6.2018. Pentru disponibilitatea oricărei versiuni anterioare, contactați-ne pe formularul de la http://www.yggdrasilgaming.com/contact
Aceasta este o traducere a regulilor originale ale jocului. În cazul oricărui conflict între versiunea în limba engleză și versiunea în această limbă, versiunea în limba engleză va prevala.