Bine ați venit la slotul video Golden Fish Tank 2 Gigablox cu Gigablox, Rotiri Gratuite și alte caracteristici grozave.
DESPRE JOC
Golden Fish Tank 2 Gigablox este un slot video cu 6 role, 4-6 rânduri și 25-40 de linii de plată de la stânga la dreapta. Jocul are 4 simboluri obișnuite cu plată mare, reprezentate de pești și 4 simboluri cu plată mică reprezentate de numerele de cărți. Există un simbol wild care înlocuiește toate simbolurile obișnuite și care plătește separat. Există, de asemenea, un simbol Free Spin care apare doar în jocul de bază.
Rotiri Gratuite
Aterizați cel puțin 5 simboluri Free Spin pentru a declanșa Free Spin-uri. Numărul de Free Spins în modul Free Spin este egal cu numărul de simboluri Free Spin de pe role în timpul declanșării. La intrarea în Rotiri Gratuite jucătorii primesc 3-7 caracteristici care sunt active pentru întreaga sesiune de Rotiri Gratuite. Free Spins sunt jucate cu aceeași miză ca și rotirea care le-a declanșat. Posibilele funcționalități de Rotire Gratuită sunt:
Pește Wild – 1 simbol Pește este înlocuit cu wild-uri pentru întregul set de role
Multiplicator X2 – toate câștigurile sunt înmulțite cu 2
Role Extinse – Rolele sunt extinse la 6×6 cu mai multe linii de plată și 6×6 Gigablox
Wild Suplimentar – 1-2 wild-uri sunt adăugate aleatoriu la fiecare Rotire Gratuită
Stive de pește – 1 simbol pește devine super stivuit pe role
Rotiri Gratuite Suplimentare – 1-5 Rotiri Gratuite suplimentare
Gigablox
Gigablox sunt simboluri supradimensionate pe role care funcționează ca simboluri individuale într-o formație de 2×2 până la 4×4 în jocul de bază și până la 6×6 în Rotiri Gratuite. Orice simbol, incluzând simbolurile Wild, cufăr și Rotiri Gratuite, pot ateriza ca Gigablox. Gigablox este garantat că va ateriza la fiecare rotire.
Pariul de Aur
Jucătorii pot plăti x0,20 în plus pe pariu pentru a adăuga o funcție suplimentară atunci când declanșează Rotiri Gratuite.
Cufăr cu Comori
Cufărul cu comori aterizează pe cea de-a cincea rolă în jocul de bază și în Rotiri Gratuite. În jocul de bază acordă 2-500x sau 5,9,16 Rotiri Gratuite. În Rotiri Gratuite acordă 2-500x sau 1,2,3,5 Rotiri Gratuite suplimentare. Cutiile pot ateriza ca Gigablox acordând în medie premii mai bune. Cuferele Gigablox contează ca 1 simbol.
Pariu Rotiri Gratuite
Când participați la o sesiune de Rotire Gratuită, jucătorii pot juca pentru mai multe Funcționalități de Rotire Gratuită (până la 8).
Achiziționați Rotiri Gratuite
Jucătorii pot plăti x60 pentru a cumpăra intrarea în Rotiri Gratuite cu dimensiunea pariului ales sau x83,3 pentru a cumpăra intrarea în Rotiri Gratuite cu Pariu de Aur. Jucătorilor li se vor acorda 5-16 Rotiri Gratuite cu 3-5 selecții de funcționalități fără pariul de aur și 5-16 Rotiri Gratuite cu 4-6 selecții de funcționalități cu pariul de aur activat.
CUM SE JOACĂ
Apăsați butonul Rotire pentru a începe jocul.
CUM SE CALCULEAZĂ CÂȘTIGURILE PE LINIA DE PLATĂ
Pentru a calcula câștigul total pe linia de plată, calculați toate câștigurile pe linia de plată și adunați-le împreună.
Pentru a calcula câștigul pe o singură linie de plată, numărați câte simboluri identice sunt aliniate în secvență pe linie, începând de la rola cea mai din stânga.
Dacă sunt aliniate trei sau mai multe simboluri identice, găsiți valoarea câștigului în Tabelul de Plată dinamic. Acolo puteți găsi valoarea tuturor simbolurilor pentru 3 la rând, 4 la rând și 5 la rând. Se plătește doar cea mai mare combinație câștigătoare pe linie.
OPȚIUNILE JOCULUI
Faceți clic pe pictograma opțiuni pentru a extinde sau a restrânge tava de opțiuni.
Tabelul de Plată – Aflați cât plătește fiecare simbol, explicații despre funcționalitățile jocului. Tabelul de plăți este dinamic.
Setări joc – Afișează panoul de setări.
Istoricul Jocului – Dacă această funcție este activată pe site-ul dvs. de jocuri de noroc, puteți analiza și revedea ultimele 10 runde de joc.
Regulile jocului – Deschide regulile jocului.
Sunet – Pornește sau oprește sunetul.
Ecran Complet – Activează și dezactivează modul ecran complet. (Doar Desktop)
(Este posibil ca unele funcții și opțiuni să nu fie disponibile în jurisdicția dumneavoastră.)
PANOUL DE JOC
Linii – Afișează numărul de linii. (Doar Desktop)
Nivel Pariu – Crește sau scade valoarea pariului actual.
Pariu – Afișează pariul curent.
Pariul Maxim – Stabilește pariul la valoarea maximă disponibilă. Apăsarea butonului pentru a doua oară îl readuce la starea inițială. (Dacă este aplicabil)
Butonul Spin – Plasează pariul și învârte rolele.
{autoplay} {turbomode}
Câștigul – Afișează câștigul curent sau de la ultima rundă câștigătoare.
Sold – Afișează soldul contului jucătorului.
Dacă operatorul dvs. permite monede, atunci nivelul de pariu va fi Valoarea Monedei și veți putea comuta între monede și numerar apăsând pe câmpul soldului, pariului sau valorii monedei.
(Este posibil ca unele funcții și opțiuni să nu fie disponibile în jurisdicția dumneavoastră.)
CÂȘTIGUL TEORETIC AL JUCĂTORULUI
Câștigul teoretic general al jucătorului este 96.0%
ALEATORIZAREA
Rolele sunt învârtite cu o șansă corectă și egală pentru fiecare poziție de oprire de către un generator certificat de numere aleatorii. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us
INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Dacă jocul dvs. este întrerupt în timpul jocului, puteți relua runda de joc după ce reporniți jocul dacă nu trece mai mult de 1 oră de la întrerupere. Dacă trece acest timp, toate câștigurile de la jocul întrerupt vor fi adăugate la contul dumneavoastră. Dacă alegeți să săriți peste reluare, câștigul dvs. va fi adăugat imediat la soldul dvs.
În orice situație în care funcția de reluare nu este suficientă, contactați serviciul de asistență al site-ului web de jocuri de noroc.
În cazul unei funcționări incorecte a hardware-ului/software-ului de jocuri de noroc, toate pariurile și plățile afectate sunt anulate și toate sumele pariate sunt restituite.
Acestea sunt regulile jocului, versiunea 1, din data 14.10.2021. Pentru disponibilitatea oricărei versiuni anterioare, contactați-ne pe formularul de la http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact