Bine ai venit la Gold Fever Video Slot cu un Joc de colectare a câștigurilor bonus, Dispersie, Redeclanșare și Jokeri!
DESPRE JOC
Gold Fever este un Video Slot cu 5 roți, 3 rânduri și 10 linii de plată orientate de la stânga la dreapta. Toate premiile sunt combinații de același tip. Toate premiile se acordă pentru combinații de la stânga la dreapta, cu excepția dispersiei și câștigurilor bonus cu dinamită. În Jocul de bază, Dinamita este câștigătoare doar de la stânga la dreapta. În Jocul de colectare a câștigurilor bonus (Jocuri Gratuite), aceasta este câștigătoare în orice poziție. Simbolurile Dispersie sunt câștigătoare în orice poziție de pe ecran. Jocul are nouă simboluri normale care câștigă dacă două sau mai multe se aliniază într-o linie de plată. Există un simbol Dispersie cu Detonator care apare pe toate roțile și care declanșează Jocul de colectare a câștigurilor bonus (Jocuri Gratuite) atunci când sunt 3 sau mai multe.
Dispersie și Jokeri
Simbolurile Dispersie cu Detonator declanșează Jocurile Gratuite. Pentru mai multe informații, consultați, mai jos, secțiunea „Joc de colectare bonus”. Nu există simboluri Joker în Jocul de bază.
Joc de colectare a câștigurilor bonus
3 sau mai multe „DISPERSIE CU DETONATOR” declanșează 12 Jocuri Gratis cu simbol Miner Joker special. Se adaugă câștigurile Dispersie, câștigurile bonus cu dinamită și câștigurile pe linie.
Dispersie declanșează Jocuri Gratuite:
3 x Dispersie = 12 Jocuri Gratuite
4 x Dispersie = 15 Jocuri Gratuite
5 x Dispersie = 20 Jocuri Gratuite
Mecanismul de colectare a câștigurilor bonus pentru Jocurile Gratuite.
În timpul Jocurilor Gratuite, Minerul (Joker) înlocuiește toate simbolurile, cu excepția celui de Dispersie, și colectează valoarea premiilor din bucățile de Dinamită pentru câștiguri suplimentare.
Fiecare miner (Joker) de pe ecran colectează valoarea cumulată a premiului pentru toate bucățile de dinamită de pe ecran.
Bucățile de dinamită au valori diferite.
Dispersie se redeclanșează în Jocurile Gratuite
Jocurile de colectare a câștigurilor bonus se joacă la linii și pariul la rotirea de declanșare.
Redeclanșare
În timpul Jocurilor Gratuite, 2 sau mai multe „DISPERSIE CU DETONATOR” vor declanșa alte 3 sau mai multe Jocuri Gratuite.
2 x Dispersie = 3 Jocuri Gratuite
3 x Dispersie = 12 Jocuri Gratuite
4 x Dispersie = 15 Jocuri Gratuite
5 x Dispersie = 20 Jocuri Gratuite
Jokerul nu înlocuiește Dispersia în Jocurile Gratuite.
REGULI DE JOC
Apasă butonul Rotește pentru a începe jocul.
CUM SĂ CALCULEZI CÂȘTIGURILE PE LINIILE DE PLATĂ
Valorile din tabelul de plată se adaptează dinamic în funcție de setările pariului.
Pentru a-ți calcula câștigul total de pe linia de plată, calculează și adună toate câștigurile de pe liniile de plată.
Pentru a calcula câștigul de pe o singură linie de plată, numără simbolurile identice aliniate în serie pe linie, începând de la prima roată din stânga.
Când combinația câștigătoare conține Dispersie cu Detonator (înlocuitor pentru toate simbolurile), există multe moduri de a interpreta câștigul. În acest caz, se va plăti doar cea mai mare combinație câștigătoare.
Elementele de mai sus nu includ simboluri Dispersie, care nu trebuie să apară pe o linie de plată pentru a acorda un premiu.
După ce Jocul de colectare a câștigurilor bonus se termină, toate câștigurile sunt adăugate la orice alt câștig de la jocul care a activat Jocul de colectare a câștigurilor bonus.
OPȚIUNI DE JOC
Info – Arată masa de plată, descrie caracteristicile jocului și oferă informații despre liniile de plată.
Sunet – Schimbă sau oprește volumul
Ecran Complet – Pornește sau oprește modul ecran complet. (Doar pe desktop)
Buton rapid – Acest buton accelerează (Viteză normală, mai rapidă sau turbo)
(Anumite caracteristici și opțiuni ar putea să nu fie disponibile pe teritoriul unde te afli)
PANOUL JOCULUI
Nivelul pariului – Crește sau scade pariul actual.
Pariu – Arată pariul actual.
Pariu Max – Alege cel mai mare pariu disponibil. Apăsarea butonului a doua oară întoarce pariul la stadiul inițial. (În caz că este disponibil)
Buton Rotire – Pune pariul și învârte roțile. În timp ce roțile se învârt, butonul de rotire devine Buton Stop. Apăsarea Butonului Stop oprește imediat roțile.
Joc automat (în caz că este disponibil) – Jucătorii pot activa jocul fără să apese butonul de rotire de fiecare dată. Apăsarea butonului Joc Automat a doua oară dezactivează jocul automat.
Câștig – Arată câștigul actual sau câștigul de la ultima plată.
Sold – Arată soldul din contul jucătorului.
Dacă operatorul permite folosirea monedelor, atunci nivelul pariului va fi în funcție de valoarea monedelor și vei putea alterna între monede și cash, apăsând pe butonul sold, pariu sau monedă.
(Anumite caracteristici și opțiuni ar putea să nu fie disponibile pe teritoriul unde te afli)
PROFITUL JUCĂTORULUI
Plata așteptată reflectă profitul teoretic rezultat în urma unui mare număr de rotiri de către numeroși jucători pe o durată îndelungată de timp.
Profitul general teoretic al jucătorului este de 96.0%.
MOD ALEATORIU
Roțile sunt învârtite de către un generator certificat de numere aleatorii, cu o probabilitate justă și egală pentru fiecare poziție de oprire. Pentru mai multe informații, intră pe http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us
INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Dacă în timpul jocului, acesta se întrerupe, poți să joci runda din nou dacă restartezi jocul în 22 oră/ore după întrerupere. După acel moment, orice câștiguri dintr-un joc întrerupt ți se vor adăuga în cont. Dacă alegi să nu mai joci runda, câștigul ți se va adăuga în sold imediat.
În orice situație în care funcția de a juca din nou runda nu este suficientă, te rugăm să contactezi echipa de sprijin a site-ului tău de jocuri.
În caz că programul/componentele jocului încetează să funcționeze, toate pariurile și plățile afectate din joc se anulează, iar toate pariurile afectate se rambursează.
Aceasta este o traducere a regulilor originale de joc. În cazul unei discrepanțe între varianta în engleză și varianta actuală, varianta originală în engleză are prioritate.
Aceasta este versiunea 1 a regulilor de joc, din data de 23.03.2023. Pentru a pune la dispoziție o versiune anterioară, te rugăm să folosești acest formular de contact https://www.yggdrasilgaming.com/contact
TERMEN ÎN LIMBA ENGLEZĂ TRADUCERE
WILD SYMBOL SIMBOL JOKER
FREE SPIN ROTIRE GRATUITĂ
SCATTER SYMBOL SIMBOL DISPERSIE
MAX BET PARIU MAXIM
CONGRATULATIONS FELICITĂRI
YOU WON AI CÂȘTIGAT
HIGH WIN CÂȘTIG CRESCUT
BIG WIN CÂȘTIG MARE
EPIC WIN CÂȘTIG EPIC
TOTAL WIN CÂȘTIG TOTAL
FEATURE FUNCȚIE