Bine ai venit la Dungeon Tower MultiMax, un joc TIP slot video 5×5 cu volatilitate ridicată, cu funcționalitățile MultiMax și plăți în grilă, cascade de avalanșă, wild-uri și un joc bonus Rotiri Gratuite Monstru cu multiplicatori nelimitați de role!
DESPRE JOC
Cartea sălbatică povestește despre turnul odată uitat din temnițele muntelui Argol și despre creaturile care păzesc comorile ascunse ale marelui rege. Explorați temnițele în acest slot video 5×5 încântător cu plăți în grilă. Trei sai mai multe simboluri care se potrivesc liniar (vertical sau orizontal) constituie un câștig. Simbolurile implicate într-un câștig sunt eliminate. 1-3 Wild-uri sunt plasate aleatoriu în locurile goale, crescând multiplicatorul rolei. Aceste wild-uri nu sunt eliminate până când nu fac parte dintr-un câștig. Este inițiată o cascadă care umple toate locurile goale rămase. Wild-urile înlocuiesc orice alt simbol în afară de Scatter.

Când cel puțin 3 Scattere aterizează pe role, deblochează jocul bonus Rotiri Gratuite Monstru.
PLĂȚI ÎN GRILĂ
Trei sau mai multe simboluri care se potrivesc liniar (vertical sau orizontal) constituie un câștig.
MULTIPLICATOR DE ROLE
Există un multiplicator asociat cu fiecare rolă. Un Wild plasat aleatoriu își va crește multiplicatorul rolei cu 1. Multiplicatorul asociat rolei se aplică tuturor câștigurilor după cum urmează:
Liniile câștigătoare verticale vor fi afectate de multiplicatorul din partea de sus a rolei sale.
Liniile câștigătoare orizontale vor fi afectate de multiplicatorul rezultat din înmulțirea fiecărui multiplicator, peste rolele implicate în linia câștigătoare.
Valorile multiplicatorului sunt actualizate înainte ca valorile lor curente să fie aplicate oricăror câștiguri.
Când runda de joc se termină, toate valorile multiplicatorului sunt resetate la 1.
ROTIRI GRATUITEI MONSTER
Obțineți 3+ Scattere în jocul principal pentru a declanșa Rotirile Gratuite Monstru. 3, 4 sau 5 Scattere acordă 7, 9 sau, respectiv, 11 Rotiri Gratuite. Rotirile Gratuite Monstru sunt jucate cu aceeași miză ca și rotirea care le-a declanșat. Aici se aplică aceleași reguli ca și în jocul de bază, cu excepția că multiplicatorii roții de sus persistă după fiecare Rotire Gratuită.
PARIUL DE AUR
Jucătorii pot plăti x0,20 în plus per pariu pentru a-și dubla șansele de a obține Rotiri Gratuite (dacă este aplicabil).
CUMPĂRAȚI ROTIRI GRATUITE
Jucătorii pot cumpăra accesul la Rotiri Gratuite cu pariul ales. 7-11 Rotiri Gratuite sunt acordate aleatoriu.
CUM SE CALCULEAZĂ CÂȘTIGURILE PE LINIA DE PLATĂ
Liniile de plată pot fi verticale sau orizontale.
Pentru a calcula câștigul total pe linia de plată, calculați toate câștigurile pe linia de plată și adunați-le împreună.
Pentru a calcula câștigul pe o singură linie de plată, numărați câte simboluri identice sunt aliniate în secvență pe linie, vertical sau orizontal.
Dacă sunt aliniate trei sau mai multe simboluri identice, găsiți valoarea câștigului în Tabelul de Plată dinamic. Acolo puteți găsi valoarea tuturor simbolurilor dacă sunt 3, 4 sau 5 la rând/în coloană. Se plătește doar cea mai mare combinație câștigătoare pe linie.
În cazul în care combinația câștigătoare începe cu trei simboluri Wild, pot exista mai multe moduri de a interpreta câștigul. În acest caz, este plătită doar combinația cu cel mai mare câștig.
După finalizarea rundei Rotiri Gratuite, toate câștigurile sunt adăugate la orice câștig din jocul care a activat Rotiri Gratuite.
MENIU JOC
Faceți clic pe pictograma meniu pentru a extinde sau a restrânge lista meniului.
Tabelul de plată – Aflați cât plătește fiecare simbol, explicații despre funcțiile jocului și informații privind liniile de plată.
Istoricul Jocului – Dacă această funcție este activată pe site-ul dvs. de jocuri de noroc, puteți analiza și revedea ultimele 10 runde de joc.
Regulile jocului – Deschide regulile jocului.
(Este posibil ca unele funcții și opțiuni să nu fie disponibile în jurisdicția dumneavoastră.)
PANOUL DE JOC
Faceți clic pe pictograma meniu pentru a extinde sau a restrânge lista meniului.
Sunet – (dacă este aplicabil) Pornește sau oprește sunetul.
Pariu – Afișează pariul curent. Apăsați pentru a selecta/schimba pariul
Butonul Rotire – Plasează pariul și rotește rolele. Când rolele se învârtesc, butonul rotire se transformă în Butonul Stop (Butonul Stop poate fi dezactivat). Apăsarea butonului Stop oprește imediat rolele.
Buton de Joc Automat – (dacă este aplicabil) Puteți utiliza Jocul Automat pentru a juca mai multe runde de joc în mod automat. Poate fi dezactivat în orice moment. Apăsați butonul „Joc automat” pentru a accesa meniul Joc Automat. Alegeți numărul de runde. Selectați Limita de Pierdere (dacă este cazul). Selectați Câștig Unic Maxim (dacă este cazul). Porniți Jocul Automat apăsând butonul „Start”. Puteți vedea numărul de runde rămase pe butonul Stop. Când Jocul Automat rulează, toate rundele rămase sunt anulate prin apăsarea butonului Stop.
Buton Redare Rapidă – (dacă este aplicabil) Apăsați pentru a activa sau dezactiva redarea rapidă a rundelor de joc.
Câștigul – Afișează câștigul curent sau de la ultimul pas câștigător.
Sold – Afișează soldul contului jucătorului.
(Este posibil ca unele funcții și opțiuni să nu fie disponibile în jurisdicția dumneavoastră.)
SCURTĂTURI TASTATURĂ
Bara Spațiu – Apăsați bara de spațiu pentru a roti pe desktop.
CÂȘTIGUL TEORETIC AL JUCĂTORULUI
Câștigul așteptat reflectă rentabilitatea teoretică printr-un număr foarte mare de rotiri de către numeroși jucători pe o perioadă lungă de timp și nu poate fi afectată de strategia jucătorului.
Câștigul teoretic general al jucătorului este 96.1%.
ALEATORIZAREA
Rolele sunt învârtite cu o șansă corectă și egală pentru fiecare poziție de oprire de către un generator certificat de numere aleatorii. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us
INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Dacă jocul dvs. este întrerupt în timpul jocului, puteți relua runda de joc după ce reporniți jocul în decurs de 22 oră/ore după întrerupere. Dacă trece acest timp, toate câștigurile de la jocul întrerupt vor fi adăugate la contul dumneavoastră. Dacă alegeți să săriți peste reluare, câștigul dvs. va fi adăugat imediat la soldul dvs.
În orice situație în care funcția de reluare nu este suficientă, contactați serviciul de asistență al site-ului web de jocuri de noroc.
În cazul unei funcționări incorecte a hardware-ului/software-ului de jocuri de noroc, toate pariurile și plățile afectate sunt anulate și toate sumele pariate sunt restituite.
Aceasta este o traducere a regulilor originale ale jocului. În cazul oricărui conflict între versiunea în limba engleză și versiunea în această limbă, versiunea în limba engleză prevalează.
Acestea sunt regulile jocului, versiunea 1.0 din data 07.11.2022. Pentru disponibilitatea oricărei versiuni anterioare, contactați-ne pe formularul de la http://www.yggdrasilgaming.com/contact
TERMEN ÎN ENGLEZĂ TRADUCERE
WILD SYMBOL SIMBOL WILD
FREE SPIN ROTIRI GRATUITE
SCATTER SYMBOL SIMBOL SCATTER
GOLDEN BET PARIUL DE AUR
MAX BET PARIU MAX
BIG WIN CÂȘTIG MARE
MEGA WIN MEGA CÂȘTIG
EPIC WIN CÂȘTIG EPIC
TOTAL WIN CÂȘTIG TOTAL